0 oy
1,184 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yoksa normal kablolu elektrikli süpürge mi hangisi daha kullanışlı sizce :)? 

24 Cevaplar

0 oy
(1,685 puan) tarafından
Kablolu evde vardır mutlaka ben robotu tercih ederim şarjlı yerine
tarafından
Bozuldu canım vardı yeni alıcam
(566 puan) tarafından
Him o bozulduysa mecbur dik süpürge alcan Dyson gibi bisey al robot heryere girmeye bilir
Ama kesinlikle kablosuz al
tarafından
Çok pahalı kuzum o da ya
(1,685 puan) tarafından
Ben olsam çok pahalı olmayan kablolu bir küçük süpürge artı robot alırdım cnm
(566 puan) tarafından
Kız dyson al demiyom :) yani onun gibi dik kablosus uygun bise al arkadaşın dedigide mantıklı bu ay bitane al onu öderseniz ileriki aydada robot al tamam mis
-Reklam-
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Valla normal süpürge candır dip köşe her yere giriyorum rahatca en azından içime siniyo temizlik
tarafından
Öyle mi diyosun kuzum onunda hortumu yırtılıyor kablosu her yere dolaşıyor ayak altında şarjlı gönlümden geçiyordu aslında benim
(45,019 puan) tarafından
Bence o canim hortum ole kolay yırtılmaz ya ben geçen sene iki ci supurgemi aldım 7 yıllık supurgemdi ilk olan çekim gücü baya gitti hortumun sağlamdı halen
0 oy
(3,821 puan) tarafından
Dyson dik Süpürge varya ondan canım 
tarafından
O da çok pahalı kuzum ya
(3,821 puan) tarafından
Uygun olanları var canım illa markası Dyson olması lazım değil Beko falan var güzel dyorlar araştır bi istersen
0 oy
tarafından
Robotttttt ❤️
tarafından
Öyle mi diyosun canım bilemedim ki bende şimdi
0 oy
tarafından
Robot . Ama normal süpürge de olmalı bence örümcek ya da diplere robot giremez. Normal yoksa normal öncelikli. 
tarafından
Mağazada dene ona göre karar ver
tarafından
Philips marka benim dediğim canım ben kablosu hortumu faşan yok ya pratiklik açısından istiyorum aslında
tarafından
Philipsin normal süpürgesini kullanıyorum çok memnunum. Benden sonra çevremde kaç kişi aldı. Philips iyidir al o zman beğendiysen.
tarafından
Bende mi alsam normal mi şarjlı mı peki çekim gücü açısından bide kaça aldın
tarafından
Ben evlenirken aldım o zamn 600 flndi geçende gördüm 2.5 civarı. Toz torbalı benimki çok memnunum kablosu fln baya uzun.
0 oy
tarafından
2 sinide kullanan biri olarak. once sarjli dik supurge :)
tarafından
Hangi marka peki canım
tarafından
ikiside xiaomi. ikisindende memnunum.3 yildan fazladr kullaniorum.
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Kablolu şart o varsa robot bence en olmadık yerde robotu kullanamazsn ki kablolu veya kablosuz standart bi süpürge şart ama bnde robot çoook istiyorm
tarafından
Kablolu bozuldu canım yeni alıcam ama aslında gönlüm şarjlı dan yana ama kullanışlı olur mu
(7,791 puan) tarafından
Bence eski usul al şarjlı zorlar bence ama trendyolda falan bi bak kullanıcı yorumlarına sonra gözünle görüdğünü al
tarafından
Bizim kart yok canım trendyol dan alamam çarşıya gidip alıcam
tarafından
Bence sarjlı bozulur
(7,791 puan) tarafından
Kız trendyoldan al demedim alacağın modelin yorumlarına ordan bak sonra gözünle gördüğünü al dedim :)
0 oy
tarafından
Ben şarjlı dik Süpürge kullanıyorum çok memnunum 
tarafından
Hangi marka canım
tarafından
Philips speed pro canım
Ama şimdi yeni bir modeli çıkmış Philips speed pro Max adı arkadaşım almıştı benimkinin üst modeli fiyatı pahalı biraz ama denedim evinde inanılmaz güzel temizliyor
0 oy
(218 puan) tarafından
Tefal animal var bende şarjlı. Memnunum ama mesela annem bende kaldığında kullandı çok hoşuna gitmedi yani bilmiyorum göreceli bi durum aylardır kullanıyorum ben memnunum 
tarafından
Çekim gücü falan nasıl kuzum bide fiyatı hepimizin durumu malum çünkü uygun ve kaliteli bişeyler arıyorum
(218 puan) tarafından
2 ayarı var ben genelde normal ayarında kullanıyorum bana yetiyor. Derin ve büyük temizlikte daha güçlü olan ayarda kullanıyorum en avantajlı yanı da bükülebiliyor asla yatak altına koltuk altına falan eğilmiyorum. Çift batarya olması da çok güzel temizlik esnasnda şarj biterse diğerini takıyorum. Dyson gibi duvara takılmıyor şarja. Direk telefon şarj eder gibi bataryayı şarj ediyorsun 3 saat falan.
Linki bırakayım kendin incele
https://ty.gl/7t1xjyydeq
Fiyatı da benim aldığımdan çok artmamış
(218 puan) tarafından
Bu arada ben direk mediamarktın mağazasından almıştım
0 oy
(14,832 puan) tarafından

2 cocuklu anne olarak robot süpürge diyorum günlük süpürgeyi yapıyor hafta 1 de diğer makina ile yapıyorum :)

Akşamları çay içerken çerez dökülsün robot süpürgeyi ac supursun rahatlık yani :)

tarafından
Ama normal süpürgem yok benim bozuldu :) robot dip köşe girer mi her yere
0 oy
(4,540 puan) tarafından
Normal süpürgen yoksa ilk onu al varsa robot robot olan evde normal süpürge de şart bence sadece robotla temizlik olmaz
tarafından
Normal süpürgem yok canım şarjlı mı kablolu mu hangisi diyosun robotu bi kenara bıraktım şimdi
(4,540 puan) tarafından
Bence de bırak bilemiyorum canım şarjlı daha iyi bence ama bütçe de önemli bütçene göre ikisinden birini seç
tarafından
3 bin n fazla kuzum bütçem fazlasında alamam
(4,540 puan) tarafından
Şarjlı kullanmadım hic ama alma durumum olsa şarjlı alırdım galiba philips kullanıyoruz kablolu olarak memnunuz canım
0 oy
(782 puan) tarafından
Valla şarjlı seviyorum ben 
tarafından
Hangi marka canım bide fiyatı ne
(782 puan) tarafından
Philips 3 4 bin civarı
0 oy
(11,780 puan) tarafından
Aklımda Karaca'nın şsarjlı dikey süpergesi var 1500 TL onu alocam müsait zamanda 

Robot süpürgenin temizliğine güvenemem ben 
0 oy
tarafından
Üçüde var :D kablolu zor biraz canım onu genel temizlikte kullanıyorum dikey Süpürgem mutfakta monteli bişey döküldüğü vs süpüyorum arabaya indiriliyor kolay oluyo robot süpürgeyide hemen hemen her gün çalıştırıyorum 
0 oy
(41 puan) tarafından
Canım robot bence pek kullanışlı değil. Dip köşe yapamıyor . Onun için evde esyan çok az olması lazım vede sürekli kaldırmam lazım takılmaması için . Bence daha kullanışlı işini gören bir süpürge al
tarafından
Peki normal kablolu mu sarjlı mı kuzum öyle sorayım :)
(41 puan) tarafından
Canım şarjlı alicaksan kaliteli olması gerek bildiğim kadarıyla daha çabuk bozuluyor diğer süpürgelere göre. Kaliteli Side çok pahalı 6 binden fazla diye biliyorum. Bence kabloludan şaşma benim supurgem Philips kablolu cok memnunum. 4 senelik supurgem. Eltim karaca aldı.her malzemesi plastik gibi aynı bir haftaya bu yerleri bozuldu. En iyi marka bence Philips
tarafından
Sarjlı alma kız normal kablolu al bozukur
0 oy
(2,513 puan) tarafından

image

tabiki de elim ayağım canım ŞAKİR im :)
0 oy
(5,302 puan) tarafından
Robot da normal de el süpürgem de var. Hangisini seçersin dersen şarjlı el süpürgesini seçerim. Hepsinden daha kolay. Robot süpürge sadece evde yokken bi çslıştırıyorum işte uğraşmayayım diye o kadar
0 oy
tarafından
Robot kullananlar köşelere giriyor mu robot şeklinden dolayı giremez diye dusunuyorum o şekilde nasıl içine sinebilir ki temizlik halinin ustu ve düz olan yerleri toplayıp köşeler tozlu kirli kalınca ne anladım bu işten :) belki çalışanlar için idare etcek kadar temizliyodu ben eski usul elektrikli kablolu tercih ederim 
0 oy
(139,253 puan) tarafından
robot bence  
0 oy
tarafından
Bacım bende hem eskinin süpürgesi den var hemde geçenlerde 280 liraya kablolu dik supurge aldım valla hergun o süpürgeyle süpürüyorum 2-3 haftaya birde büyük süpürgeyi açıyorum çok iyi oluyor tavsiye ederim 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 316 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mirac (657 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 206 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Nzz123 (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 37 göst.
28 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mutluu annee (589 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,569 soru

23,609,298 cevap

306,299 kullanıcı

...