Kızlar sizin da kaynananın böyle mi. Bnmki yaptığı iyiliği herkes içinde hep söyler. Herkesin ona hep ne kdr iyisinnn demesini ister. Allah için iyilik yapar iyiliğine iyidir ama Cat diye herkes içinde söyler aferin almak için. Ve hep iyidir kendine göre. Hiç laf ettirmez kendine. Geçen akşam kızımın doğum günü oldu ev çok kalabalıktı. 30 kişi falan. Herkes yiyor içiyor işte hizmet ediliyor. Neyse ben misafirlerle ve bebeğimle ilgileniyorum. Annem o sırada bulaşıklari makineye atiyor. Kaynanam da yardım ediyor. Sığmayan tabaklar olmuş kaynanam da onları elimde yıkayım demiş yıkıyor elinde bulaşıklari. Ama nasıl göğsünü kabarta kabarta yıkıyor. Biri gelse de görse diye bekliyor. Eşim gitti dedi ki anne bırak şimdi sırası değil. Yok yok yikicam dedi. Allah razı olsun hani bana yardımı oluyor ama. Yıkadı geldi içeri bütün misafirlerin içinde kızım yıkadım elimde bulaşıkları gidip baksana diyor. O kadar sinir oldum ki resmen kendine ayy ne kadar iyi kaynana bulaşıklari yıkamış elinde. Geline de yazıklar olsun kaynanaya bulaşık yikatiyor gibisine gelmiyor mu ben mi yanlış düşünüyorm kızlar bu ilk değil küçücük bir olay eltime de bana da hep aynısını yapar bize bir iş yapsa bütün köye anlatir hiç hoşuma gitmiyor ya bir şey yapsın istemiyorum hiç o yüzden..