Kayinbabamla arabayla bi bire gidiyorduk bana dediki bebegin herseyini almissiniz ne eksigi kaldi bende dedm bebek arabasi kaldi dedim herhalde o alacak sandim snra internette gezerken (Ankara ozgur donusum) diye bir site var millet kullanmadiklarni birilerini veriyor ve bi tane bebek arabasi gordu bi kac yerinde kirigi var ama kullanilabilor yazms paylasan kisi kayinbabam bunu gosteriyor hadi gozunuz aydn besik arabasinida bulduk hemen ben alayim dedi bende gerek yok dedim kirikmis eskimis baya dedim ben cocugumu ona bindirmem biz aliriz dedm ama cok zoruma gitti bi corap dahi almadilar birde alacakmis gibi ne eksiginiz var diye soruyorlar snrada ikinci el kirik seyleri gosteriyor ilk torunun onumu layik goruyorsun
Boşver canım kimseden birşey beklememek lazım. Bende ikinci el birşeyi bebeğime layık görmem. Birde kırık vs güzel cevabını vermişsin. Benimde kayınvalidem alacaktı, sonra abuk sabuk konuştu. Bende resti çektim size ihtiyacımız yok aksine siz bizden çekiyorsunuz dedim. Arabasını çok uygun fiyata hepsi buradadan aldık güzel beğendim ben çokta uygun belki sanada fikir olur.
412,672 soru
12,424,248 cevap
45,392 kullanıcı