Kızlar eşinizle nasıl tanıştınız
Sosyal medyada:))
Görüntülü sohbet sitesinde
Ben aşkımla arkadaş ortamında tanışdım arkadaşımın sevgilisinin kankasiymiş öyle tanıştık bir kahveyle
Uzun anlatamam kendimi bildim bileli tanisiyoruz hatrlamiyorum akrabayiz esimin cocukluk askiyim
Dokuz yıl önce facebook tan ama aynı lisede okuyorduk tanıyordum ordan. O zaman biri bununla evleneceksin dese dalga geçerdim düşün
Annem hastanede yatıyordu bende annemin yanna kalıyodum esimin dedesinin halası da aynı odada kalıyo annemle dolaşmaya geldi eşim tarafı baya kalaba kayınpederim beğenmiş beni eşime soylems simde hasta dolaşma bahanesiyle hep geldi amacı beni gormekmis sonra akrabaları anneme söylemiş internetten bulduk birbirimizi oyle 3yil sevgili 2bck yıllıkta evliyiz 8 aylık miniğimiz var çok şükür
Sene 2011 o zmnlar korpecik mini mini bı gamzeydim dermişim yok kız 21 yaşındaydım universiteseydim ev arkadasimn sevgili olma aşamasında olduğu bı cocuk vardı eşimde o çocuğun yanında gelmiş ilk gördüm ne güzel gozleri vaaaar çocuğun aramızda kesin bişey olcak dedim oldu da şuan çocuğumuzu salliyorum
1,493,187 soru
24,397,762 cevap
349,898 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın