Canim gec degil de daha gercekci hedefler koysan mesela kendinez acik konusayim evden dil ogrenmek cok cok zor , ben 1 yil hazirlik okudum 4 yil dil agirlikli uni de egitim aldim , 1 sene yabancilarla calistim hala konusamiyorum, okudugum bolumde maalesef artik bu ulkede bi ise yaramiyo, hadi diyelim okudun mezun oldun bankaci mi olacaksin, emin ol bu ulkede ki en son yapilacak meslek o kadar pis bi sektor allah kimseyi dusurmesin, kpss girip memur ol derim ama baska bolum oku onu daha acik bolumler ,keske bankacilim okuyacagina cocuk gelisimi okusaydin 4 yila tamamlardin bi kac yila cok guzel atamalari olacak
Ben 22 de mezun oldum, 23 te bi kamu bankasina atandim, tekrar aksamlari uni okudum 4 yil ayni zamanda kpss ye hazirlandim, geceleri derslere gittim, bankacilik cok zor ayrica sabah 5 te cikar aksam 9 da evde olurdum,bazden de derse gider 12 de eve gelir sabah 5 te geri kalkardim, 28 de atandim istedigim meslege suan maddi manevi rahatim bi kamu kurumunda mufettis oldum hedefim buydu :) ama evli ve cocuklu olsam asla yapamazdim