0 oy
261 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Arkadaşlar 26. haftadayım. Kocamla ara ara her ailede olduğu gibi gerginlik ve tartişmalarimız oluyor. Ama 2 günde 3 günde bir gelir sarılır öper ilişkiye girme isteği gösterirdi. Bu ayın başından beri cinsellik yaşamiyoruz. Bu kadar uzun olmamişti hiç. Iliski olmasa dahi en kötü ihtimal öpmesi sarilması gerekmez mi o da yok. Oyun oynuyor tv izliyor yatiyor. Gözlerine bakıyorum gözlerini kaçırıyor.  Küs degiliz ama kanka gibi normal konularda konuşuyoruz. Duygusal ve cinsel olarak bana uzak. Yatarken sarilirdi sabah işe giderken öperdi. 20 gündür hiçbir şey yok. Buz gibi. Uyaninca giyinip direk cikip gidiyor. Arkasi dönük uyuyor. Canım çok sıkılıyor bu duruma. Onunla konuşun demeyin. Konuşmak istemiyorum. Gurur yapiyorum . Sevgi ilgi dilenmek gibi geliyor. Içten gelir zaten bunlar. Talep edecek halim yok ama neden bu hale geldik. Çok üzülüyorum.  Eli elime bile değmiyor 20 gündür. Ev arkadasi gibiyiz. Ben de üstüne düşmüyorum. Sormuyorum. Çünkü bu tip durumlarda şımaran bir karakteri var. Üstüne gidince daha çok kendi geri çeker bekledigimi bildigi için.  Ama gücüme gidiyor.  Daha 9 aylik evliyiz. Bu kadar uzun olmamıştı.  İlişki olmuyor tamam ama öpmuyor sarilmiyor bile. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

talapati yontemiyle sorunu anlamayi dene o zamn bacim. diosun ki konusun demeyin ee ne dielim :)

-Reklam-
0 oy
(818 puan) tarafından
Çok yenisiniz daha severek mi evlendin cnm 
(4 puan) tarafından
Evet severek evlendik 5 yillik flört dönemi oldu. Bu ayin başına kadar yakindi iliski isterdi öperdi sarilirdi  ama 20 gündür böyle
(818 puan) tarafından
Korkuyo olabilir mi aceba bebeğe bişey olur diye
0 oy
tarafından
Sen neden talep etmiyorsun canım. Sen git sırnaş istiyorsan. Bu sevgi veya ilgi dilenmek değildir ki birliktelik evlilik için önemli. Hamileyim diye o gelsin o yapsın diye düşünceye girmemek gerek. Belki eşinde bebeğe birşey olucak korkusu ile kendini frenliyordur. Ben de 32 haftalığım ama eşime cilveler mi dersin, sırnaşmalar mı dersin. 
(4 puan) tarafından
Çok haklisiniz ancak karakter olarak yüz vermediğin umursamadiginda peşine düşen,  neden böyle neden şöyle ilgi istiyorum dediginde şimarip kendini daha çok geri çeken bir yapida. O nedenle konuşmayi denemiyorum. Takmiyim ben de ona uzak olayim diyorum ama 20 gündür böyle.  Hıc bu kadar uzun böyle davranmamisti. Üzülüyorum
tarafından
Her zaman birinin alttan alması gerekir bu konuda. 20 gün oldu diyorsun bir sorun yoksa aranızda anormal bir durum. Gidip kendisiyle konuşman daha sağlıklı en azından kendi kafasında kurduğu veya senin farketmediğin bir durum varsa gün yüzüne çıkar.
0 oy
tarafından
Yoruluyordur belki bizde de eşim yanaşır en fazla 1 hafta odaa yoruluyor işte o yüzden ben fazla  yanaşmam ama hamileykende 3 günde bir olurdu ben isteksizdim hormonlardsn dolayı ama o hamilelikte o yanaşırdı hep 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 907 göst.
7 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 523 göst.
0 oy
9 cevap 265 göst.
21 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Duygu5634 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
69 cevap 1,844 göst.
8 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (622 puan) tarafından soruldu