0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (386 puan) tarafından
22 aylık kızım kıslık battanıyesını bur sanıye bırakmıyor onunla uyumak ıstıyor malum havalarda ısındı ter ıcınde kalıyor onunla uyurken ama onsuzda uyumuyor cok aglıyor suan ayagımda sallıyorum ama battanı battanı dıye aglıyor nasıl bıraktırabıkırım battanıyesını. Bu arada aılemım yanına geldim köye emzıgı agzından dusurmezdı hıc sukurler olsun 5 gundur emmıyor kendı bıraktı battaniye için yardım lutfen

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Onunla huzur buluyor.❤️ Guzel seyler hissettiriyo ona,yani annesiyle olan her seyi .bununla ilgili bir yazi var bulursam ekliycem buraya.

image

image

Terlese bile battaniyeyi vermelisin bebegine ❤️ bu onun icin anne demek, huzur demek.
(386 puan) tarafından
Hemen olucam canım smdı cok tesekkur ederım
(122,439 puan) tarafından
cok enteresan bu bebekler yaa ♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oğlumda öyleydi 23ayinda bıraktı 
(386 puan) tarafından
Kısım guzel oluyordu sarılıp uyrdu ama smdı cok zorlanıyor cok terlıyor kalın battaniye ile vallahi ınsallah bırakır
0 oy
(122,439 puan) tarafından
anaa nasi baglanmis olee
tarafından
Bu normal bir gelisim sureci sevdos❤️yukari ekledim. oku sen de ❤️
(386 puan) tarafından
Ayısı vardı bıde uyku arkdası burada kaybettim cok agladı adınıda mınos koymustuk mınos mınos deyıp durdu
tarafından
Okudun demi yaziyi ? Lutfen geri ver bebeginw kuzu❤️ seni hissediyor onunla .Seninle olan guzel seyleri.Bireysellesirken ona ihtiyaci var .2 yas bireysellik aysidir .Ozerklik donemi.O yuzden de battaniyesini alma elinden ki huzur bulsun
(386 puan) tarafından
Smdı verdim eline nasıl guluyor cok sevıyor battanıyesını ve ayısıda vardı ıkısını yanımdan hıc ayırmaz dün pıknıge gıttık orda unutmuwuz eve geldik cok agladı bnde uzuldum bnde alısmıstım hıc ayırmıyordu yanında.battanıyesı onu cok terletıyor bnde oyuzden almak ıstemıstım ama kıyamadım veedım smdı
0 oy
(9,521 puan) tarafından
Benim kizimda 5 yaşına kadar kullandım asla onsuz gidemezdim bi yere oda buyuk bebek battaniyesi kislik bi canta o olurdu zaten simdi oglum da ayni ama şükür onun battaniye biraz kucuk

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 233 göst.
19 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 261 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde eylul_ (1,836 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 329 göst.
0 oy
8 cevap 341 göst.
7 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arzuhann (181 puan) tarafından soruldu

403,936 soru

12,100,573 cevap

36,413 kullanıcı

...