0 oy
1,815 göst.
Diğer kategorisinde (7,835 puan) tarafından

Selammm hanimlarrr niye durgun bugün burası yaa :Dgellim soruyaaa evet herkezden bekliyorum cevapları :P

Ben gizli gizli sigara içiyordum ama nasill bizimkiler içerde otururken ben WC de içiyordum :Dyanima parfüm filan aliyodum korkmasın diye bide akla bak :woot:bolca sıkıyodum bide korkmasın diye tabi anlamış bizimkiler yakaladılar allhatan bekledim gibi bı tepki vermediler 

Daha coooook varda aklıma gelen bu 

Evet sizinkiler neler azcik gülelim ya :P

56 Cevaplar

0 oy
(3,266 puan) tarafından
Çok var yaa :(
-Reklam-
0 oy
(9,825 puan) tarafından
O kadar çok ki hangisini sayayım?Biri aileme ankaraya eğitime gidiyorum deyip eşimin mezunıyet törenine gitmiştim 2 gün.O zaman sevgılıydık 
(7,835 puan) tarafından
İyi cesaret vala kız
(9,825 puan) tarafından
Sorma deli cesareti ve o zamanda ablam yeni evli aynı mahallede oturuyolar görse ağzıma s car :D ama çokta güzel olmuştu :)
(7,835 puan) tarafından
:D :)))
0 oy
tarafından

Ailemden gizli sigara içtim 

Sevgilim vardı onunla siteden çıkıp merkeze gitmiştim 
Oooo say say bitmez Allah affetsin
(7,835 puan) tarafından
Afetsin vala ya :)
0 oy
(8,361 puan) tarafından
Çok kız valla okuldan kaçmak defalarca sigara da içerdim kaçtığım zamanlar. Gezerdik amcalardan sigara falan isterdik Sevgili bilmem ne olayları... off valla hatırlamak istemiyom ne berbat hayatım varmış.
(7,835 puan) tarafından
Allha afetsin vala :D
(8,361 puan) tarafından
Valla tövbe ettim çarşaf giydim hayatimi Allahin dediğine göre yaşamaya başladım bi kaç sene sonra eşimi tanıdım hamdolsun :)
(8,361 puan) tarafından
Kiz bide herkes eşimle söyle yaptik böyle yaptik diye anlatıyor ya şimdi . Çok üzülüyorum valla çok pişman oluyorum eşimle yaşasaydım keşke öncesi hiç olmasaydı diye
(52,520 puan) tarafından
ayni duygulari yasiyorum yasadigim deli cesaretleri keske esimle olsaydi
0 oy
(3,738 puan) tarafından

Sevgilim il dışındaydi günü birlik yanına gitmistim:D

(7,835 puan) tarafından
İyi cesaret kız bn korkardum bişey olcak babam beni keser diye :)
(3,738 puan) tarafından
Aynı binada oturuyorduk sevgilimle annem çok severdi onu ama ailesi ile anlaşamazdi oda il dışıni kazandı gitmiştim bende ziyaret etmeye
0 oy
tarafından

Lisede akşama ders calismaya arkadaşıma diye gece kulübüne gittik arkadaşlarla tam eğlenirken ortanca abimi gördüm üzerimde mini etek:Dkendimi nasıl saklayıp kaçtım Allah bilir beni görmedi abım 

(7,835 puan) tarafından
Aboooo bı görse sjsjjs :D
0 oy
(2,476 puan) tarafından

Kuzenler le catı da siğara icerdik kokmasın die parfüm kokulu sakız karanfil ne gelirse ciğnerdk bide eski sevgilim le konşmş tun yurttta tabi yakalandık :D

(7,835 puan) tarafından
Ah o parvumler iyi ki varlar :D
(2,476 puan) tarafından
He ya iyi ki haha
0 oy
(4,660 puan) tarafından

Hafta sonu dershaneye gidiyordum. Bi hafta sonu dershaneye diye çıktım Ankara ya gezmeye gittim geldim yol zamanımı almasın diyede uçakla gidip geldim. Cuma dan pazar akşam üstüne kadsr.

(7,835 puan) tarafından
Anam cesarete bakkk
(4,660 puan) tarafından
Hala bilmez ailem :)) gerek yok yani bence. İşte deli cesareti var o zaman. Şimdi eşim ha çarşıya gidelim dese üşenirim bazen
0 oy
(849 puan) tarafından
Eşimle sevgiliyken internetten bi anahtarlık yaptırdım ben işyerinde iken kargo gelmiş eve gitmesin babam görmesin diye aceleyle çıktım motorla direk kargoya gidip kendim alicam. Düğün konvoyunun içinde kaldım çıkayım derken karşıdan gelen arabayla kaza ettim yerlere savruldum herkes toplandı başıma. O halimle kalktım gene gittim aldım kargomu hiç unutamıyorum
(7,835 puan) tarafından
Hahaha kargo önemli tabi :D
(52,520 puan) tarafından
kiyamam ya haberlerdeki gibi gozumde canlandi kim alsi kargoyu peki
(849 puan) tarafından
Ben aldım işte bacaklarım yaralı heryerim tozlu gittim aldım. Ordan da hastaneye gittim röntgen çektirdim kırık çıkık var mı diye. Motorun ahı gitmiş zaten düşünn
0 oy
tarafından

Walla ogrencilik firlamaliklarimi anlarsam anam burdan köye yol olur oyle de fenaydim ssjsjjs

Soruyu ailenizden gizli degil ailenizden haberli yaptiginiz bisi war mi olarak degisebilirim o derece :D
(7,835 puan) tarafından
Ahahahha :D güzel günlerdi ama ya bı heyecan bı g.ot korkusu veriyordu insnaa :D sjjsjsjsj
tarafından
Walla ne gunlerdi kan ter ekşın sjsj
0 oy
tarafından
Sewgilimle gizli gizli bulusrduk sigara içerdik bira içerdik okulu kirardım kavga ederdim:)erkekleri doverdim adımı Rambo koymustular yaaa :))☺️
(7,835 puan) tarafından
Rambo sedos :D jsjsjsj
tarafından
Vala kız çok doverdim kız:))
0 oy
(786 puan) tarafından
İngilizce kursum vardı 7 9 arası aksmlari o saatte bazen kurs tatil olduğunda bile eşimle bulusurduk hatta bazen hala konsuyoruz  :)
(7,835 puan) tarafından
:)))))))
0 oy
(887 puan) tarafından
Üniversiteyi kazandığım yıllarda eşimle yeni tanışmıştım, açıktan okuyordum aynı şehirde bi üniversiteye gidiyordum dersler için c.tesi pazar bir hafta gittim sonrası yok her haftasonu evden çıkıp eşimle buluşuyordum sonra akşam eve geliyordum devamsızlık diz boyu tabi çoğu dersin sınavından da geçemeyince eşim; bırak ya boşver okuyup ne yapacaksın ben seni gül gibi bakarım dedi o zaman cahil akıl tabi bende ona uydum okulu bıraktım sonra nişan evlilik çocuk derken olduk 32 yaşında ama bir kere pişman etmedi beni sağolsun o zamanlarda dediği gibi gül gibi baktı hep bana :)
(7,835 puan) tarafından
Allha hiç ye vermesin cnm pişmanlık ♥️
(887 puan) tarafından
Amin inşallah canım ❤️
0 oy
(786 puan) tarafından

Anaokulu öğretmeniyim ben eşimle tansmistm annem de bilirdi onunla tanstgmdan geri her cumartesi bulusurduk annemede of ya artk toplanti koydular her cumartesi sinirm bozuldu der üzgün sınırlı gibi görünürdum  :). Annemde anlamış bana bazen diyo eşimin yanında sanki ben anlamıyorum neden de siz tanışınca bu toplantılar başladı diyo :)

(7,835 puan) tarafından
Anlıyorlar vala analar :D :))
0 oy
(1,464 puan) tarafından
Sevgilimle bulusma. Esinle buluscam diyodum ama aslinda emreyle bulusuyodum hahahahahaha
(7,835 puan) tarafından
İla o isimler kız ismine dönerdi zaten :))))
0 oy
(6,394 puan) tarafından
Eşimle nişanlıydık ama imam nikahı kıyılmıstı onun halası annemin kuzeni neyse eşim şehir dışından gelmişti anneme halasında kalıcam dedim annemde eşimi dedesinde kalıyo diye biliyo anneme oturucaz sonra nişanlm dedesine gidecek dedik ama öyle olmadı sjsjsjd 
(7,835 puan) tarafından
Bacimm beynim yandi :)
(6,394 puan) tarafından
Kısaca eşim sehir dışından beni görmeye geldi imam nıkahlıyız :D eşimin halası annemin kuzeni(amca kızı) eşimle orda görüşecektik annem biliyodu sonra geç oldu anneme ben burda kalacam dedim eşim içinde o dedesinde kalacak dedim ama eşimde benimle kaldı o geve orda kaldık
(7,835 puan) tarafından
Şimdi analdim :D :))
(6,394 puan) tarafından
He iyi :D karısık anlatmsm biraz :D lisede de okuldan kaçardık kavga ederdik kızlara cıkısa gel diyodul sjsjks okul önünde çook kavga ettik kız meslek lisesi bride sjsjs
0 oy
(1,685 puan) tarafından

Sevgilimle yani şimdiki eşimle buluşma 

:) tatile bile gitmisligim var :)
(7,835 puan) tarafından
Abo iyi cesaret kız
(1,685 puan) tarafından
Sorma ya çılgındık bir zamanlar :) Allah affetsin
0 oy
(1,223 puan) tarafından
Orta sona gidiyordim okul çıkışı calsyordm cantacida haftalık 50 TL aliyordm ama aileme 25 tle alıyorum diyordm :)) ondan sonra para.biriktirip kendime açık hat alyordm bide 1110 tlelfn :) 1 gün gizli kullanyordm 2. Ci günü yakalanyordm telefn.cop oluyordu :)) ama.cok heycanliydi.ya
(7,835 puan) tarafından
Ahahah :D ozmnki heyecanı şimdi hiç bişey vermiyor bnce ya
0 oy
(1,744 puan) tarafından

Var ilk unıversıteyı terk etmem :P

(7,835 puan) tarafından
:))))))
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Olmamı ben sırtımda canta fıldır fıldır sehir sehir onlarda zannediyor okulda
(7,835 puan) tarafından
Anam bn garip şehirden çıkmıyorum g.ot korkusundan
(9,235 puan) tarafından
Aramızda sene farkı vardır be kuzum ya aile yapısı yasam sattı vsvs benimde arkadaslar sabah yuurt dısına cıkar aksama dönerdi
(7,835 puan) tarafından
Yani orası öyle cnm ama bn başıma bişey gelir diye korkardım ama o şehirde de yemedim b.ok kalmadı :D :)))
(9,235 puan) tarafından
Hahah. Valla sırtımda canta babamda memeur benim bimile giderdim derdim param yok memeur kızıyım hop polis ewonde konaklardım:) ewlendkk ewdeyim

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 481 göst.
0 oy
31 cevap 991 göst.
+1 oy
33 cevap 1,448 göst.

Kategoriler

1,436,450 soru

23,621,014 cevap

306,804 kullanıcı

...