0 oy
683 göst.
Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından
Eşimin ailesinin fikirlerine karşılık veremiyorum hep sakinim içime atıyorum bu durum beni çok yıpratıyor örneğin biz yenj taşındık esyamiz yok koltuk da yatıyoruz yatak yok eşim annesi ve kız kardeşi geldi haftaya 30 Mayıs'ta doğumum var bugün de yengesi aradı bende gelip kalayım bir kaç gün dedi yatcak yer yok bana kal geldi hiç bir şey diyemedim gel kal yenge dedim ama istemiyorum zaten doğum yapicam stres oluyorum her seyd karışan çok konuşan bir kadın ...

Böyle oldumu eşimle sorun yaşıyorum onun suçu yok ailesinin sorunu ama ben onlarla konuşmak yerine eşime dert yanıyorum ne yapicam akıl verin nolur :(( boşanmayk bile düşünüyorum bu yüzden psikolojm bozuldu

14 Cevaplar

0 oy
(2,016 puan) tarafından
Geksinlerde evde esya olmadigini gorsunler bir daha gelmezler 
(118 puan) tarafından
Evet doğru da bunlar için fark etmioki eşya falan 6 kişi bir odanın içinde yatıp kalktiklari için cinnet geçircem artık dayanamıyorum zaten doğum stresi var rahat edemiyorum napicm bilmiyorum
(2,016 puan) tarafından
Gelmeyin bebek gelecek de ortalik hastalik kayniyor de daha fazla icinde tutarsan bebeginle iyi olamazsin biran once soyle esinde soylesin veya dogum yapacagin dr a soyle esine tembih etsin ev kalabalik olmasin misafir almayin bebegin bagisikligi dusuk filan diye
(118 puan) tarafından
Evet çok haklısınız içime ata ata mahvoldum Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(357 puan) tarafından
Yeni doğum yapan kadının yanına ne diye dolusurlar anlam hele ki kalmayı hiç hiç anlamam kadın çocukla mi evle mi kendisiyle mi uğraşacak yoksa misafirle mi biraz anlayışlı olsa keşke herkes 
(118 puan) tarafından
Bıktım artık ya bide doğurmadan gelcek iyice stres olcam :(((
(357 puan) tarafından
Haklısın valla canım söylesende olmaz
0 oy
(54,507 puan) tarafından
kiz boşanmayı dusunene kadar millete soyle gelme kalma gerek yok diye
(118 puan) tarafından
Keşke sadece bu olsa
0 oy
tarafından
Düşüncesiz saygısız insanlar
(118 puan) tarafından
Evet öyle gerçekten saygısızlar
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Hey maşallah diğer akrabalrdan da gelsinler çağırsınlar ya bu ne. Yani tamamen senilik değil karşj taraflsrın düşineceği şey bu. Eğer evin durumunu biliyorlar sa buna rağmen gelcrklerse gerçekten anlayış sıfır. Madem onlarda bu yok yüzünü kızartıp söyle tatlım senin ve beneğin sağlığı daha önemli. Özellikle senin psikolojik olarak. 
0 oy
(73 puan) tarafından
Anlayışlı insan bulmak lazim
0 oy
(58 puan) tarafından
Esinle bi problemin yoksa neden ailesi 8cin boşanmayi dusunuosun canım benim. Tatlı dille kaynanam gile soyle evinin eşyanın durumunu gerekirse akrabalarına kaynanan söylesin. Evin eşyan müsait değil anlatsın doğum yapacaksın zaten ilk zamanlar psikolojik ve biyolojik olarak zor zmanlar bide onlar zor olur yani. Sana iyi hisey deseler bile lohusa psikolojisi yanlış anlayabilirsin Allah korusun o sinirle belki daha kötü bi tepkin olabilir onlara karşı haklıyken haksız duruma düşürme kendini esinde dahil diğerlerine karşı.  Beslemek için geceleri uykun bölünecek doğum sonrası illaki yorgunluk ağrın olur dinlenmek isteyecrn yalnız olsan bi yemeği iki gün yersin ev dağınık olsun dersin çocuk uyuyunca yatiyim dersin ama evde başkası varken oyle olmaz . Kaynanan yada diğerleri nasıl insanlar bilmiyorum canım ama iyi ve anlayışlı ise kaynanan gelsin degilse bence Tatlı dille konuşmalisin Allahin izniyle 
0 oy
tarafından
esin gerekeni yapmiosa sen yapicaksin. evet kotu oöucaksin ama emin ol rahatin huzurun birilerinin gozubde kotu olmandan cok daha onmli
(118 puan) tarafından
Bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum
0 oy
(8,530 puan) tarafından
Ne işleri varmış hamile kadının yanında?
0 oy
(414 puan) tarafından
Kader ortağım benimde ayni sorunum var yüzsüz oluyo onlar merak etme soylesende gene gelirler benimde 1 artı 1 evim var birinde biz yatıyoruz iki kanepe var birinde oğlum yatiyo eşimin yigeni tutturiyo gelip sizde yasicam diye geçen senede geldi gördü evi kovdugum halde gene istiyor babasına söyledim gönderme diye hala istiyo yüzsüz oluyorlar 
0 oy
(746 puan) tarafından
Sen bide dogsun bebek oyle gor sinir stresi . Allah yardimcin olsun. Kalmali gelen insani sevmiyoeum yaa valla
0 oy
(201 puan) tarafından
Asla boşanmayı düşüneceğim birşey değil bence , öncelikle kendine gucen ve hic kimsenin sen bebeğin ve evliliğinden kıymetli olmadigibi kabullenir kendine.  Bende 30 Mayıs'ta doğum yapacağım ama kendi tarafıma da eşim tarafına da güzelce soyledim ben sadece bebeğim için endiselenmrk istiyorum lütfen beni bu süreçte yormayın dedim , tamam dediler ilk 20 gün sadece kendi annem gelecek sonra da 20 gün kayınvalidem kalmak istediğini söyledi tamam gel dedim sende tavrını köy lütfen senden değerli kimse yok bu şekilde hayat geçmez insanları nasıl alistirirsan o şekilde devam ederler sana davranmaya :)
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Hepsini bi gruba al wp den açık açık msj at bi kaçı darılırda azıcık sayı azalır
0 oy
(670 puan) tarafından
Esinle konuş o söylesin ama onların yaptığı da saygısızlık benim sadece kayinvalidem geliyor o geldiği halde sıkılıyorum Rabbım yardım etsin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 603 göst.
0 oy
4 cevap 152 göst.
0 oy
7 cevap 249 göst.
22 Aralık 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ipeksiii (129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,812 soru

24,391,795 cevap

349,346 kullanıcı