0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (228 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar merhaba ben eşim ile 6 yıllık evliyim. Hemen konuya giricem eşim dört kardeş 2 kız iki erkek. Eşimin benimle yaşıt evli bir kız kardeşi var. Birde bende büyük eltim var 17 senelik evli eltim ile çok bir sorunumuz yok ara bozucu kıskanç görümcem hiç bir zararım yok yinede sevmez beni dışlar küçünsemiyorum eğitim seviyem onlar yüksek bunu deme sebebim Seben bu değil. Benim le çıkarı olunca konuşur sadece onun dışında aramaz sormaz diğer yengesi ile sıkı fıkı yengesi kızsa bağırsa hiç darılmaz ben bişey yapsam kötü alıngan kıskanç olurum bu kadın benim dengemi bozdu... Nasıl olduğuna anlam veremiyorum mesala geçen nişan vardı bende gittim beni yine herkesin içinde dışladı ve tek kaldım bana bunu her zaman yapıyor ve ister istemez yüzümün düşmesine sebep oluyor bana yakın oturyor kendisi eltim aile apartmanın da biz eşimle ayrı bir semtte ev aldık ve görümcem yakın bana gelmez her Allahın günü eltimde ama çocuğu falan bakılacak olsa bana yazar dün yazlığa götürmüş eltimleri bizi davet etmede onlarca story paylaşmış benimde kendi aile tarafımda çevrem var ama bu insan böyle yaptıkça kendimi dalak saf dışlanmış ve sevilmeye layık görmüyorum bir öyle bir böyle bir iyi bir kötü benimle arası yok ben ne yapabilirim kızlar hem küs durmayıp hemde buna ders vermek istiyorum çok iyi niyetli düşünüyorum bir yazsa konuşsa iyi sanıyorum sonra ben üzülüyorum ne yapabilirim 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(1,343 puan) tarafından
Sende etkiye tepki ver. O sana nasıl davranıyorsa ortamda oyle davran. İşi dustugunde senin de işin olsun. Umursama bosvermek en guzel care. Bakma story e falan onlara baktık a daha çok bilenirsin.. 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 637 göst.
31 Mayıs 2023 Aile kategorisinde oylede.guzel1 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 257 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kubra.10 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 318 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 238 göst.

380,322 soru

11,387,233 cevap

34,888 kullanıcı

...