0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (80 puan) tarafından
Kızlar Şimdi biz eşimle 5 ay önce kadar boş yere tartışma falan oldu iş boşanmaya kadar gitti hep aileler duydu Ben eşimle ilk bir hafta içerisinde  barışıp aramız düzelmişti ama görümcelerim ve eltim öyle değildi Ben uzaktaydım 2 ay boyunca arayıp sormadılar kendimi geçtim yeğenlerini bile arayıp sormadılar sonra bizim bir aile grubumuz vardı görümceler elti kayın falan o gruptan beni çıkardılar olay olduğu günden bir hafta 10 gün içinde çıkardılar zaten Ondan sonra kendilerine başka bir grup açmışlar içinde eşim görümcelerim eltim hepsi var bir tek ben yokum olayları atlattık Aramız düzeldi Hani Merhaba merhaba olsa da konuşuyorum mecburen Ama bu yaptıklarına bakın dışlamak değildi nedir bu ve benim bir tane tek eltim var Sen bizim ilk göz ağrımızsın bilmem ne falan filan Zaten baştan böyle belliydi ve 5 aydır grupları var Ben yokum başlarda takıyordum ama artık umrumda değil Ben de onlara ederi kadar değer veriyorum ama insanın zoruna gidiyor uzun oldu Kusura bakmayın Hakkınızı helal edin

7 Cevaplar

0 oy
(3,369 puan) tarafından
Grup falan ay ne gereksiz şeyler. Eşim asla müsade etmez. Ya benide dahil eder, ya da kendisi çıkar ki. Ben grupa gerek duymam.
(3,369 puan) tarafından
Arada eşinden biçey sorduklarında sen ses atarak cevab ver. Anlasınlar ki sende okuyorsun.
(80 puan) tarafından
Öylede meraklı gibi olmaz mı ki
(802 puan) tarafından
Ama eltili kayınlı karışık grub olması ne kadar doğru ki... Yanlış
Bu eltiler ne ayak anlamıyorum ne alaka kardeşim...kaynı ile  ne gibi bir konuşcak konusu olabilir ... ayrıcada varsa karısı var karısına söyle o söyler ayıp günah..yanlış
-Reklam-
0 oy
(1,322 puan) tarafından
Daha güzel olmuş işte koca tarafı aileye her zaman mesafeli olmak en iyisi
(80 puan) tarafından
Bende artık öyle düşünüyorum bu olaylardan sonra zaten eski samimiyetim kalmadı
0 oy
tarafından
Bizimkilerin grubu var bilerek cıkıyorum kızım cıkardı dedım kac kez ekledıler cıktım aman dedikodu kazanı hep 

Niye takıyorsun umursama hiçte isteme girmeyı dışlanmak olsa da olsun eşinle sorun olmasın gerısı önemli değil 
0 oy
(802 puan) tarafından
Ama eltili kayınlı karışık grub olması ne kadar doğru ki... Yanlış 

Bu eltiler ne ayak anlamıyorum ne alaka kardeşim...kaynı ile ne gibi bir konuşcak konusu olabilir ... ayrıcada varsa karısı var karısına söyle o söyler ayıp günah..

Yanlış kesinlikle eşine böyle bir konuda müsade vermemelisin o kadın ile öyle görüşmek ne kadar doğru bir şey varsa 

O kadın seni hesaba katmak sana bildirmesi zorunda ne kocanla muhatap oluyor 

Yaşlarıda yakın ise vs 
0 oy
(19,351 puan) tarafından
Eşimin ailesi ile asla yapmayacağın şeyleri say deseler birinciye beraber yaşamak ikincisi whatsap grubu kurmak derim bence en az beraber yaşamak kadar kötü bir şey eşimin var aile grubu arada dedikodumda dönüyor zerre umurumda değil ben onlara zaten eşimin ailesi diye tahammül ediyorum saygı gösteriyorum mesafe en çok benim işime gelir kesinlikle bu dediğimi dikkate al bak çok rahat edeceksin merhaba merhaba eş ailesi ile fazlasına gerek yok 
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Grup çok gereksiz takılma ya eşiminde kardeşler olarak var açıp bakmam bile banane diyorum bide böyle en ufak şeyleri aileye yansıtmamak gerektiğinin ön görüsü canım bu aranızda halledilecek şeyleri büyütünce kavgalar oluyor siz unutuyorsunuz aileniz kinleniyor unutmuyor 
0 oy
(236 puan) tarafından
Benim görümcelerde kurmuş eşimi eklemişler eşim direk çıktı ne gerek var ne saçma diye bi yandanda beni eklemediler onuda düşündü sanırım bana çaktırmadı direk çıktı 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 201 göst.
3 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatocan4545 (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 834 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde oylede.guzel1 (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 195 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 370 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu

414,187 soru

12,465,080 cevap

46,862 kullanıcı

Kategoriler

...