Kızlar Şimdi biz eşimle 5 ay önce kadar boş yere tartışma falan oldu iş boşanmaya kadar gitti hep aileler duydu Ben eşimle ilk bir hafta içerisinde barışıp aramız düzelmişti ama görümcelerim ve eltim öyle değildi Ben uzaktaydım 2 ay boyunca arayıp sormadılar kendimi geçtim yeğenlerini bile arayıp sormadılar sonra bizim bir aile grubumuz vardı görümceler elti kayın falan o gruptan beni çıkardılar olay olduğu günden bir hafta 10 gün içinde çıkardılar zaten Ondan sonra kendilerine başka bir grup açmışlar içinde eşim görümcelerim eltim hepsi var bir tek ben yokum olayları atlattık Aramız düzeldi Hani Merhaba merhaba olsa da konuşuyorum mecburen Ama bu yaptıklarına bakın dışlamak değildi nedir bu ve benim bir tane tek eltim var Sen bizim ilk göz ağrımızsın bilmem ne falan filan Zaten baştan böyle belliydi ve 5 aydır grupları var Ben yokum başlarda takıyordum ama artık umrumda değil Ben de onlara ederi kadar değer veriyorum ama insanın zoruna gidiyor uzun oldu Kusura bakmayın Hakkınızı helal edin