kizlar esimin is yerinden arkadaslari var onlarin esleri ile gorusuyorduk. 3 kisiydik birisinin esi esimle küstü durduk yere.daha dogrusu biz ev aldik cekemedi kiskancligindan kusluk cikardi. neyse karisi da bana mesafe koydu ben ne kadar samimiyetle yaklassam o derece uzaklasti. hamileydi onu bile dogurmaya yakin soyledi.neyse diger 3. arkadas aradaydi simdi onlar asiri samimi olmuslar ben iyice dislanmis oldum. dün 3. arkadasa gittik oturmaya bugun de beni aramis bize bebek icin hayirli olsuna geldiklerinde serbet ikram etmistim onun tarifini soruyor. bariz belli diger dogum yapan icin sordugu. sanki onun agzi yok o soramaz gibi beni saf yerine koyuyorlar. bir arkadas icin diyor bir de isterken. sizce tarifi vereyim mi mesele tarif degil yapip gotururum bile ama bu sekilde oyunla yapmalari cok zoruma gitti. dogum yapan kisiye iyilikten baska birsey yapmadim kotu ben oldum bu insanlar cok enteresan. bana iki gun once diger kizin dedikodusunu yapiyordu hic konuskan degil falan diye. simdi kankisi yapmis kendine. ben dusman oldum durduk yere nasil oldu anlamadim.