Allah rızası icin kimin duası kabul olur bilinmez kızlar topuk kanı 4 kez yetersiz numune diye geldi en son bizi ünv Hastanesi'ne sevk ettiler eksik testler yapıp başlarından savmislar resmen savcilikta dosyalar oğlumu sünnet için götürdüğüm hastanede tek bobrekli olduğunu öğrendik geçen yıl diğer bobregindende amaliyat oldu ama topuk kanında alinmasi gereken kanlar 2 ay önce alındı ve yarın sonucu almaya gidecem saatler durdu sanki düşünmekten beynime ağrılar giriyor cftr diye bir gen hastalığı varmı yokmu bakacaklar ölümcül bir hastalikmis en fazla 30 ile 40 yaşa kadar ömrü varmış Rabbimin taktiri elbet ölümün yaşı olmaz ama öyle zorki acaba pozitifmi negatifmi diye 2 aydır diken ustundeydim şimdi bedenim ruhuma dar geliyor sıra bize gelene kadar hastanede baygınlık geçirmek inşallah hiç birşey için hiç kimseye yalvarmad bunca zaman ama mertim için yalvarıyorum size ne olur tertemiz çıkmış olsun sonucu ismi MERT oğlumun ne olur Mert'in testi tertemiz çıkmış olsun deyip amin dermisiniz
410,231 soru
12,336,759 cevap
39,411 kullanıcı