0 oy
239 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (808 puan) tarafından
9aylık olmasına 3 gün var 8aya girdiği bi hafta sonra değişti yanı nereyse 15 20 gündür bi krizdir gidiyoruz ne gece ne gündüz uyumuyor cok az 15 dk fılan başını bekler memede tutarsam yarım saate cıkıyo benı emiyo ek gıdacok bişi veremıyorum et süt yumurta alerjımz var cok çeşit yapamıyorum sebzeyide kızım sevmıyor derken dogru dürüst gıda yemesi yok düzenli öğünümüz yok hele kahvaltımz hıc kalmadı:(zeytınden baska yiyebıldı bişi yok vegan krep köfte vs seylerdende bı zaman sıkılıyo derken hanmlar dişide cıkmıyor ama bu kızın derdı ne bilmiyorum sessız uslu kızım gitti yaramaz susmayan bı cocuk geldi hicbişeyle memnun edemıyorm doktorada götürdüm agrır yerıde yok temız cıktı herseyı kan degerlerı düşük biraz valla o kadr yorgun ve uykusuzum kı sessizliğine alıştım bu hali bana cok zor geldi aglayacak oluyorm bazen ne olmş olabılır cocuga anlamadım :((

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Atak dönemi büyük ihtimal 
(808 puan) tarafından
Ne atagı anlamadım ki
-Reklam-
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Atak zamanı olabilir. Nazara gelmiş de olabilir. Bol bol oku canım. 
(808 puan) tarafından
Ay okuyorum ya dş beklıyoruz bı heycan oda yok anlamadık gitti bu kadr uzun sürüyormu bu ataklar ılk defa böyle oldu
0 oy
(4,801 puan) tarafından
Atak haftasında muhtmelen Google den bak bakalım atak haftası hesaplama diye
(808 puan) tarafından
Baktm canm güneşlı gözüküyo bılemedık valla ılk defa böyle oldu ve uzun sürdü

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 373 göst.
1 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,360 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 309 göst.
0 oy
5 cevap 225 göst.
30 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huzur içimde (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 829 göst.
15 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,048 soru

24,380,105 cevap

348,670 kullanıcı

...