0 oy
501 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından
Kizim iki yasinda ikidir basimiza geliyor 7 8 yasinda erkek cocuklardan gorduk ikisinide sinirden deliye dondum bi keresinde kaydirakta tunelli bi bolum vardi bi cocugun kizimi itip kaktigini gordum cok sinirlendim o bebek napiyosun diye bagirdim bi keresinde de kizim bi cocugun kum kovasini almis cocuk cok buyuk tepki gosterdi ve kizim agladi aglamasina ragmen pesinden tehditler etti parmak falan salladi oyle sinirim bozulduki onada bagirdim anasi babasi olsaydi buyuk olay cikardi nasi cocuk yetistirmek bu ya cocuklarimizi nasi koricaz mudahale etmeden daha cok kucuk kendini korumayi nasi ogreticem bilmiyorum siz nasi davraniyosunjz böyle durumlarda

14 Cevaplar

0 oy
(3,100 puan) tarafından

En İyi Cevap
Valla bende senin gibi sert tepki verirdim açıkçası. Keske annen baban olsaydı yanında da iki laf da onlara etseydim derdim. Kimisi onlar da çocuk 8-9 yaş büyük değil diyor da. Kimse kusura bakmasın 8-9 yaş laftan anladıkları yaşlar. Yetiştirilme tarzından dolayı böyle zorba kaba oluyorlar. Benimde yeğenlerim 5-6 yaşlarında hiç de öyle parkda zorbalık yapıp başkalarına zarar vermiyorlar. Yiyeceğini paylaşır oyuncağını paylaşır. 6 yaşında bunları yapabiliyorsa 8-9 yaşın daha aklı selim davranması gerekir. 
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Küçük oğluma öyle sert davranan olmadı ama olursa benim tavrım da sert olur 12 ve 9 yaşında iki oğlum daha var 9 yaşındaki bizi suya götürüp susuz getirir yani kimsenin karşısında ezilmez büyük oğlum da asla kimseye cevap veremez ona tembihliyorum birisi sana sataşırsa sakın kendini ezdirme ver cevabını haa sana vurdumu sen de vur sakın dayak yiyip yanıma gelme diyorum :D bazılarına ters düşebilir düşüncelerim ama ben büyük oğlumu çok naif yetiştirdim aslına öyle yapmamalıymışım 

(597 puan) tarafından
Naif yetiştirmeklemi ilgili diyosunuz.benim oğlumda aynen öyle ama daha küçük düzelir diye umudediyorum.
(1,948 puan) tarafından
Bencede böylesi daha iyi küçükken ezilen taraf olunca büyüyünce bu huy değişmiyor ve çekingen oluyor insan kendimden biliyorum oğlum şuan 21 aylık ha dövsün demiyorum ama senin dediğin gibi karşı taraf vuruyorsa oda vursun ezik kalmasin
(12,850 puan) tarafından
Valla bende diyorum kendini ezdirme durup dururken kimseye vurma ama sana vurana karşılık ver diye çünkü gariban gördükçe daha da ileri gidiyorlar bizzat yaşadım
tarafından
Yok canım nasıl yetisirse öyle gidiyor biz ilk şiddetle ilkokul da tanıştık o zamana kadar ne kavga ne gürültü görmedi oğlum ilkokul da sınıf arkadaşı sürekli dövüyordu oğlumu ama öyle böyle değil çocuk resmen oğluma kafayı takmıştı aslında çocuk problemliydi tüm sınıf sikayetciydi müdüre kadar şikayet ettik falan sonuç alamayınca oğlumun okulunu değiştirdik yani şiddet hiç iyi bir şey değil ama kimse de çocuğunu yetiştirirken senin benim gibi özen göstermiyor maalesef
+1 oy
(176 puan) tarafından
Canım seninki de çocuk o karşıdakine kaç yaşında olursa olsun çocuk 8 yaş ne ki çocuk oda bnce çocukla çocuk olma park orası hepsi oyun oynamaya geliyo e çocuk kısmı kıskanç kimi acımasız kimi paylaşımcı değil aile kaynaklı olmuyor bunlar bence yanlış yapmışsın daha uygun Bi şekilde uyarablrdin 
(178 puan) tarafından
7 8 yasinda cocuk kucugune  buyugune nasi davranicagini bilmiyorsa cok gec kalinmis bence
(176 puan) tarafından
O yaşlarda da acımasız ve agrasif. Olabiliyorlar maalesef
0 oy
(597 puan) tarafından
Benim de son günler düşündüyüm bi konu bu.parkta oğlumla beraber oynuyolar yaşıtlar 3yaş olcaklar.çocuk benimkini itiyo veya ayağiyla vuruyo benim oğlum anlamiyo gülüyo.bende çocuğa yapma fln dedim kaç kez yine yapti.anneside diyoki bu daha çocuk anlamiyo.kötü niyetle yapmiyo.yapma desem daha çok yapicak diyo kadin..tek sorum acaba vuran değilde vurular taraf olsalar ne yaparlardi çok merak ediyorum.
(178 puan) tarafından
3 yas nasi anlmiyomus ya benim kizim gayette anliyor iyiyi kotuyu umursamazlik onlarinki
0 oy
(9,666 puan) tarafından
Malesef ben cok sessizim 
0 oy
(966 puan) tarafından
Bunlar senin yanında mı oldu yoksa uzaktan mı görüp müdahale ettin?
(178 puan) tarafından
Ikisinde de beni sonradan gorduler gizliden yapiyolar akillari sira  benim sinir oldugum bebege boyle davranan cocuk buyuyunce neler yapar
(966 puan) tarafından
Sen bebeğinin peşinden gitmezsen yaparlar tabiki cnm.baska çocuk da yapar.iki yaş çok küçük bn hep peşinde gezerim.kimse de bir şey yapmaz.uzaktan oynamasına izin verme daha.
(178 puan) tarafından
Bende pesinde geziyorum tabiki boyle seyler anlik oluyor oyle saga solu kolacan edip yapmiyorlar oyle olsa zaten yapamazlar
0 oy
tarafından
İki buçuk yaşındayız hiç öyle sert davranan olmadı ama olsaydı bende sicardim ağzına. Bazı çocuklar gerçekten çok arsız. Mesela benim de her parka gittiğim de kavga ettiğim nokta eşek kadar çocukların salıncağa ayaklarıyla çıkıp sallanması :/ 
0 oy
(8,133 puan) tarafından
Öyle bir şeyle karşılaşmadım ama karşılaşsaydım çocuğu uyarırdım. 
0 oy
tarafından
Bazen öyle yapanlar var benim kızımda iki buçuk yaşında büyük çocuklarla kavgaya tutuşuyor elindeki çikolatayı zorla almaya kalkıyor ama diğerleri vermezse yada itip kakrsa sadece uyarıyorum bagirmadim hiç çocuklara çocuk işte
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Daha geçen gün parkta yaptılar benim oğlana aynısını valla bağırdım çağırdım daha 3 yaşında itekliyor tüneli kaydıraktan kayıp içinde bekliyor benim oğlan kayınca arkasından başkası kaydı çocuğu alana kadar beline nasıl çarptılar bende bı tane onlara çarptım anası oradan izliyor hiç oğlum yapma etme demiyor 
0 oy
tarafından
Kızım 1.5 yaşında yaşamadm ama yaşasam üzülürdüm çok 
0 oy
(878 puan) tarafından
Bırak disardakileri babası yapsa onu tanımam gerisini sen düşün hayatta ki e kıymetlilerimiz onlar bizim 
0 oy
(560 puan) tarafından
Parkda çocuğunu takip eden ana babanı çocuğu gayet iy çocuklarını felan uyarıyorlar  ama bazıları çocuğu koyuyorlar parka ellerinde bı telefon alıp hiç ilgilenmiyor lar  milletin çocuğunuzda biz avutmak zorunda kalıyoruz 
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Dışarda değilde ailede oldu eşimin yigenının cocukları 4 taneler 9-5-4-2 yasalarında  benimkide ozaman 3 aylık emziğini almalar üzerine atlamaya calısmalar.oyuncagını sobaya atmalar vsvs.vuröaya calısmalar dur dedim yapmayın dedim hala dewam anasına dedim biz gelince gelmeyin

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 625 göst.
10 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nisan89 (1,064 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 406 göst.
15 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Selcan35 (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 2,833 göst.
1 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde Meryem Ana (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 665 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zezeee (97 puan) tarafından soruldu

412,734 soru

12,426,751 cevap

45,519 kullanıcı

Kategoriler

...