0 oy
1,596 göst.
Aile kategorisinde (107 puan) tarafından
Merhaba kızlar . Kafam çok karışık eşim bor haftaligina is için antalyaya gidecek  orda lüks bi otelde kalıcak işi dedigimde hergün 1 saat otelin içinde oda . Bana da gel diyo ama nasl gideyim ki 3 aylık bebeğim var ayriyeten onun masraflarini işyeri karsiliyor benimkileri biz karsiliycaz mecbur borchmuzda var oyuzden hic gidesimde yok ama onu orda yalnz birakmakda istemiyorum anlarsınz ya .. siz olsanz napardnz 

44 Cevaplar

0 oy
(12,776 puan) tarafından
Gel diyo ise düşünme git tatil yaparsın 
-Reklam-
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Giderdim diyordum tek kelimeyle..
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Esin gel diyosa daha  ne kendine güvenoyu ki para konusunda senide cagryo
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Git bence eşinde gel diyomus 
0 oy
(196 puan) tarafından
oyle bi teklif yapsa hic dusunmez giderdm. benim esimde kutahya canakkale balikesir giderdi ama en fazla iki gün kalirdi is bitiş saatlerinide görüntülü arar kontrol ederdim zaten 4 kisi giderlerdi 2 kisilik kalirlardi odada icim rahat olurdu yani ama simdi gitmiyor hamileyim diye
0 oy
(1,353 puan) tarafından
Git bence sizede değişiklik olur hem bende Antalyada yasıyorum hem gezersiniz
0 oy
(109 puan) tarafından
Benim de eşimin bir haftalık yıllık izni vardı doğu turu yapmak istedik özellikle eşim çok sıkıldığı için değişiklik olur dedik ama kızımız henüz 5 aylık olduğu için onun rahatı daha önemli deyip iptal ettik şahsen ben olsam ki senin bebeğin daha 3 aylık hiç düzenini bozmaz rahatını kaçırmazdım yani eşine güvendikten sonra yalnız da gidebilir bence bir mahsuru yok 
0 oy
tarafından
KESINLIKLEEE GIDERDIMMM NOKTA!!!
0 oy
(2,561 puan) tarafından
Oooo hic dusunmem bile giderim valla
0 oy
(342 puan) tarafından
Valla benim arkadasimin eside ayni sizinki gibiydi  arkadasimda istemiyodu sonrada gitti bebegide kücüktü bencede git hem kafani dagitirsin bosver ölümlü dünya git eglen bebeginle bence .. 
0 oy
(2,841 puan) tarafından

Tabiiikiii git derim kiz erkeklere guvenmi olur

0 oy
(531 puan) tarafından
Tabiki  git kuzum inan bende gecen sene ordaydim mahser yerigibi heryer   orda soukmu olur 
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Burda havalar çok güzel hala tişörtle dolaşıyoruz. Antalya Gazipaşa dayım. Gel bence. İmkanınız hiç olmasa eşin teklif etmez. Kum deniz güneş için açılır. Mini tatil olur
0 oy
(22 puan) tarafından
bencede git canım yani esin nerde sen ve çocuğun orda
0 oy
(107 puan) tarafından
Herkese teşekkürler çoğunluk git demiş bende gitmeye karar verdim hayırlısı ile
0 oy
(1,397 puan) tarafından
Ben giderdim bence sende gitmelisin ☺️☺️
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Kesinlikle giderim.borç bı ay sonrada biter ;)
0 oy
(5,519 puan) tarafından
Ilk kendi bavulumu hazirlarim sonra onunkini 
0 oy
(772 puan) tarafından

Ewlendiğimizden beri eşim arasıra şehir dışına işe giderdi sayesinde baya gezdim ki benim ki öle oteller de fln da değildi araç takip sistemleri takardı hes sahalarına mı gitmedm şantiyeleremi bakanlıklara mı çok gezdim çok hatta hamile olduğumu yine bir iş gezisine çıkarken öğrenmiştim oğlum şuan 14 aylık durmak yok gezmeye dewam ben bu koşullarda gidiom senin yerinde olsam hiç durmam ayrıca yolculuğa çıkmak için en rahat zamanlardasın kıymetini bil sonra azman kesiliolar :D bu arada kocama güvenmediğimden değil onsuz kalmak istemediğimden peşinden dolanıom<3

0 oy
(227 puan) tarafından
Giderdim cnım erkkleri düşünmeye gelmiyor neymiş borcumuz var su olmasada olur söleyiz gerek yok demicksin bn yaptım 4 senedir hic kıymtim yok aetık alıyorum harcıyorum mecbur bulck. Yapck düşünme onu git pşinden

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 272 göst.
28 Ekim 2024 Aile kategorisinde RecoCoMinikColar (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 357 göst.
5 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Syma (714 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 112 göst.
15 Nisan 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 247 göst.