0 oy
445 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (754 puan) tarafından
Kızlar tuzlu şeyleri evvelden beri seviyorum.. hamilelgm başından beride ne yapayım yiyorum genelde domates salatalık yada salata yemekler olsun tuzsuz yiyemiyorum bir aydirda afedrsiniz insaAllah canınızı cektirmem erik yiyorum.cektirdiysem hakkınızı helal edin. Eriği tuzla yiyorum. Çok korkyrm tansiyon vs ama tansiyonum hep düşük zaten. Şükür ödem de yok.37 haftadaym. Ama doğumdan sonra ödemi olan oluyor mu . Yani bu tuz bı sekilde bana tepki eder mi. Yoksa benim gibi olup hiç ne doğum öncesi ne doğum sonrası ödemi olmayan varmi

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim dogumdan sonra davul gibi sismistim canim aşırı ödem olmuştu bende ama ben hiç tuz kullandım dikkat ettimde
-Reklam-
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Ben de sen gibi tuzu cok severim hamileliğim de hep düşük tansiyon ile geçti ödem vs olmadi doğum öncesi ve sonrası aynı yüzüğümu taktım mesela kimi insanin parmakları falan şişiyor benim hiç ole olmadi
(754 puan) tarafından
Bende öyle hala aynı yüzük.hic kiloda alamdm diyebilirim. 61 ile hamile kaldm 65 kiloyum  4 kiloda bebek su plesanta vsdir
(4,292 puan) tarafından
Ben 9 kg almistim doğumdan sonra verdim ama emzirme döneminde gene aldim :)
(754 puan) tarafından
Olsn yaa emzirirken aliniyomus zaten :)
0 oy
(3,833 puan) tarafından
Doğuma kadar bişey yoktu doğum yaptım ertesi gün bi şiştim 2 ayda zor indi ayaklarımın şişi
0 oy
tarafından

Vallah bacı , ben doğumdan sonra öyle bir sistim ki , sanki memleketin tüm havası içime kaçmıştı..

Babam sen doğum yaptığına emin misin demişti :)))

0 oy
(693 puan) tarafından
Asırı aşırı tuz kullandım gebeliğimde kusmayı bulantıyı azıcık indiren tuzlu salatalık falandı doğumdan sonra iştahım kapanınca 1 hafta içinde bütün ödem gitti patlak balon gibi söndüm 
(754 puan) tarafından
Ay bende salatalık tuzlu severim
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Valla ben dikkat ediyodum sözde ama doğumdan sonra bir şişmişim yok böyle şişmek :/
0 oy
tarafından
3yavrumdada tuz cok kulladim hic sismedim ben odem de olmadi her insan ayni deyil ayni yuzuklerim hep parmağım daydi
0 oy
(733 puan) tarafından

Bende senin gibi tuzlu yedim çocuk dogduktan sonra şiştim:D

(754 puan) tarafından
Ay ki sus. Ne zaman indi peki . Bu arada kaç kiloyla hamile kaldin ve kaç kilo doğuma girdn
(733 puan) tarafından
75 le hamile kaldım 96 ile doğuma gittim ustelik kilo alan bebeğim değil bendim :D yaşımda 11 ay önce 19 du
(754 puan) tarafından
Kız ben 61 ile hamile kaldm 36+6 yım.65 kiloyum 4 kilo almışım.
(733 puan) tarafından
Ne güzel işte cnm bebek kilosu normalse sorun yok:)
0 oy
(135,551 puan) tarafından
kiz dikkat et odem gecmez

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 364 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 633 göst.
22 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 437 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 321 göst.
28 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Tamamdabisuss (264 puan) tarafından soruldu

411,365 soru

12,382,830 cevap

43,332 kullanıcı

Kategoriler

...