0 oy
467 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bı komşum var iyidir hastır sorunumuz da yok ama bı huyunu sevmiyorum. Ben bişey alırken ona da gösteriyorum bak bu güzel ben alıyorum sende istiyorsan alayım yada şurdan aldım git al diye. Başta aman gerek yok falan diyo. Sonra gördükçe bana sat, kullanmiyosan ben kullanayım falan diyo. Git al diyorum ya tükenmiş oluyo yada pahalilanmis. Ben hayır diyorum vermem alsaydın söylemiştim diyorum. O hala yok mu fazla alayım diyo. Siz olsanız nasıl davranırdıniz?

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cokmu takıyorsunuz su komşuları bune gizzzz okurken fenalık gecirdim
tarafından
Ama hep böyle yapıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Para vermeden üstüne yatmaya çalışıyo
tarafından
Ne bileyim öyle oluyo biraz herhalde
0 oy
tarafından
E sende gösterme herşeyini. Ne biliyim bana gelen misafir eşyalarıma mi bakacak . 

Mesela bir tabak aldım diyelim. Ben ona göstermesem ne bilsin madem böyle huyu var bende her zmnki tabaktan servis yaparim
tarafından
Canım oyuncak, çocuk kitabı,saksı falan bahsettiğim şeyler. Ortada duran malzemeler yani
tarafından
E bı insan niye komşunun çocuğunun oyuncağını istesinki komşunda baya tuhaf
tarafından
O oyuncağı aldığımda daha bebeğim yoktu. Ama geçen bim aktüelden çocuk kitabı aldım 4 ki set içeriği farklı farklı. Zamanında almamış bitmiş birini sat diyo mesela. Bende olmaz ben geldiği gün gösterdim dedim. Şimdide saksıma taktı. Bostaysa kullanayım diye. Ben bikac sene önce 12 liraya almıştım şimdi 3 katı olmuş pahalı geliyo
0 oy
(5,221 puan) tarafından
Aaay mesafe koy bacım gösterme her aldığını ya o ne öyle don aldım desen onuda istiycek demekki
tarafından
Haaha çok güldüm :D herhalde öyle
0 oy
tarafından
Bidaha aldığım hiç bir şeyi gostermezdim ... Görüp yenimi dediğinde  laf karıştırdım araya  uğraşmam yani 
tarafından
Eve gelince falan illaki görür ama doğru alırken haber vermeyim bari
0 oy
(581 puan) tarafından
Aaa uyaniga bak sen. Karşısında enayi var sanıyor beleşe getirmeye çalışıyor. 
tarafından
Evet yaa sorma
0 oy
(1,415 puan) tarafından
Hahaha bnmki de ben ne alsam aynından hemen alıveriyor artık eşimin dalga konusu oldu aldığını sakla o da almasın kocasını batıracak bizim yüzümüzden diyor kadının yüzüne karşı diyor kadında gülüyor acayip biri :))))
tarafından
Seninki direk kıskanıyor desene
(1,415 puan) tarafından
Değişik bi tip bir bana değil herkese karşı aynı millet şaşırıyo evi iyi geçindiriyor bu kadar harcamaya diye :)
0 oy
tarafından
Bir daha göstermem alda demem.. 
0 oy
(426 puan) tarafından

Sürekli böyle davranıyorsa sende göstermeyiver canım, sormayıver. Valla hiç umrumda olmaz:D Allah başka dert vermesin:D

0 oy
tarafından
Gösterme sende(•‿•)
0 oy
(913 puan) tarafından
En baştan haber vermezdim al filan diye canim kimseyle o kadar samimi olmaya gerek duymuyorum valla biri canımı sıktığı an ilişiği de kesiyorum bi tane hayatım var şu dünyada onuda saçma insanlarla uğraşarak geciremem
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Aman benm kmşu da öyle ne alsam aynısını alır nolck sanki sonçta dünyada tek üretilmiyo alablr yani Bn hiç takmam 
tarafından
Canım alsa sorun değil. Benim elimdekini istiyo
0 oy
tarafından
Sende ona üsluplu bir dille şöyle cnm bnce
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Aman yok bacım veremem de takma bosver
0 oy
(5,697 puan) tarafından
Bişey alınca göstermek zorunda değilsin bence 
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Bitsne fazladan al sat ona iki katı fiyatına akillansin, :))

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 724 göst.
16 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 145 göst.
17 Temmuz 2023 Aile kategorisinde nur1203 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 690 göst.
23 Nisan 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 434 göst.