0 oy
606 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Mesaj atar birşey hakkında konuşmanin ortasında görüldü atıp cevap vermiyor çok sinir olmaya başladım geçenlerde oğlu düştü yataktan sesine uyandım kalktım hemen mesaj attım abla Yusuf mu düştü diye evet dedi ya kıyamam dedim birşey oldu mu dedim yok dedi çok geçmiş olsun yerime öp abla dedim görüldü attı yazmadı birşey..geçen de duruma yemek attım ailenin yanına geldim annem yapmıştı mesaj attı Bunun adı ne yazdı bende dedim yine görüldü attı cevap yok ..sinir ediyor beni amacı ne ya siz olsanız ne yapardınız 

26 Cevaplar

0 oy
(2,945 puan) tarafından
Kız benim eltimde otel ilk tuhaf geliyordu sonra takmadım  eltimin o kadar okuma yazması yok yazsa gerçi yazarda hesabına gelmiyor bende takmıyorum onun yaptığını yapıyorum 
tarafından
Ben öyle olmadığım için çok garibime gitti ben hiç birşey yazamasan bir emoji atarım onda o da yok bunda sonra bende öyle yapcam ona
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sende görüldü at bence
tarafından
Bende öyle yapcam bundan sonra baksın nasılmış
0 oy
(2,838 puan) tarafından
Bir daha mesaj atarsa görüldü atıp cevap verme
tarafından
Aynen bende öyle yapcam zaten
0 oy
tarafından
Belki fırsatı olmuyordur yazmaya 
tarafından
Her seferde mi olmuyor her zamanki hali onun saygısız
0 oy
(2,329 puan) tarafından
O tarz insanlara bende sinir oluyorum. Bu yüzden bence sorsa da cevap verme. Kısaca ben soru sorayım cevap ver daha da yazma der gibi. Yada sen sordun cevap verdim sus yazma gibi. Kısaca hiç yazma daha iyi. 
tarafından
Aynen bende aynı senin gibi düşünüyorum saygısızlık karışındaki insana bende öyle yapcam bundan sonra baksın nasılmış

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 524 göst.
0 oy
6 cevap 130 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 241 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,226 göst.
28 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu