Ben ayıp olmasın diye çok korkmamama rağmen herkes bayram da. Kabir ziyareti ne girdiler. Başka bi memlekette. Taaaa. Eşimin. Nenesinin neesi filan ın kabri için. Mezarlığa girdim mezarlar arasında yürüdüm ta. En arkadaymış mübarekler de ..... Sırf ayıp olmasın annem çağırdı gel dua et. Neneme diyince mecburen biraz da ayıp olöasın diye girdim ....... Ki beeeeeennnn mezarlığın yanından geçerken korkumdan tirtir titrerim di ve daha önce hiç gitmemiştim de
Mahalle de bir köpek vardı bahçe de dururdu hep bor kere sevdim sorma ne zaman ordan geçsem sevmem için beklerdi ise geç kalmama rağmen köpeğe ayıp olması diye severdim sonra neyse ki arka bahçeye koydular
Eşimin amcasının evinde yemek yedim öyle üstün körü yemiş oldum ayy Allahım bi de oruçtum açlıktan ölecektim eve zor düştüm ))
Asla su bile içmeyeceğim bir ev ama ayıp olmasın diye yedim ama hala aklıma gelince midem kalkıyor
Civcivler oturma odasında besleniyor aşırı pis ve kokulu bir ev kadın da bi acayip zaten geçen bize yemeğe geldiler hem kaşık hem çatal koydum herkesin önüne tabak koydum ama o tabağına alıp yemek yerine ortadaki salata kasesinden eliyle avuçlayarak yedi salatayı.. Oyyy aklıma geldi bak yine onlar gitti tüm bulaşıkları çamaşır suyuyla yıkadım masa örtüsü filan ne varsa makinaya attıydım..
Ahahajhaha okumaya geldim
hayatimda sogan sarimsak yemem ama ayip olmasin diye bi kez yillar once mercimek koftesini yemistim hatta sogan vardi cignemeden yutmustum
406,294 soru
12,181,505 cevap
36,681 kullanıcı