0 oy
481 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (942 puan) tarafından
Evde kim kaldı yanınızda yardımcı benim annem babam erkek kardeşim kaynanam hepsi bizde. Ev çok kalabalık bu kadar kalabalıga gerek var mıydı bilmem. 

48 Cevaplar

0 oy
(2,622 puan) tarafından
Birlik oturuyoruz.Eşimin 7 kardeşi anası babası.Halalar amcalar babaanne kuzenler aklına kim gelirse
-Reklam-
0 oy
(240 puan) tarafından
Çok kalabkailmiş. Benm annem ve kız kardeşim geldiler. 20 gün kalıp gittiler
0 oy
tarafından
Kayınvalidem ve eşim vardı canım bu kadar kişiye gerek varmı ki 
0 oy
tarafından
Annem ve kardeşimle yakın oturduğumuz için gündüz saatlerinde de onlar yanımda oldular akşamları eşimle ben..
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Annem ve kaynanam. Kaynanam 1 hafta sonra gitti annem 35 gün kaldı sonr tekrar kaynana geldi 2 hafta kaldı. Annenin yanında olması yeterli baba da olsa erkek olmamalı diye düşünüyorum. Her yerde rahatça emzirebilirsin böylece odaya tikilmazsin
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Annem ve ablam
0 oy
(9,945 puan) tarafından
9 kişi vardı benle evde 
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Kaynanam gille birlik yaşıyordum o zamanlar insanen varlardı ama ilgilenen yoktu. Eşim tek ilgilenirdi benimle 
0 oy
(2,358 puan) tarafından

Sadece canım eşim vardı çok yardim ci oldu sağolsun yemeğimi yaptım herşeyi bnm lohusaligim çok zor kötü geçti :(

0 oy
(1,391 puan) tarafından
Peki sebep ? Hele kii henüz ortalık tan düzelmemişken. O bebeğe hepsi dokunuyor muhakkak bebeğin onların olduğu ortamda hava alıyor. Düğün evi gibi ne gerek var okdr kalabalığa. Annene yada kayınvalidene söyle dönüşümlü olarak gelsinler madem öyle. Ben 3 doğum yaptım hiç birinde kimse yoktu yanımda. Olmasınlar da ztn. Sonra adı "biz baktık" oluyor. 
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Bebeğim kuvozde olduğu icin ben annemlerde kaldım 15 gün.
0 oy
tarafından
Bı an önce yollamaya bak bence onları hahah 
0 oy
(9,685 puan) tarafından
Kalabalıga gerek yok en cok hangısı yardım ediyosa onu tut gerısını yolla.onların dusunmesı lazım hepsı bırden napıyolarsa.
0 oy
(13,587 puan) tarafından
Benim sadece annem vardı aynı şehirdeyiz öyle olmasaydı babam da gelirdi diye düşünüyorum çok kalmadı annem bi hafta kaldı 
0 oy
tarafından
Kimse yoktu sadece eşim vardı cnm 
0 oy
(129,963 puan) tarafından
esim ve ben       
0 oy
(3,551 puan) tarafından

Eşim annem ve kiz kardesim vardı <3

0 oy
tarafından
Sadece kardeşim oda 2 gün fln sonra yalnızdım gece de eşim işte 
0 oy
tarafından

Ben sezeryan oldum annemin yanına gittim 10 gün kaldım 

Bitanecigim off demeden bakti<3

0 oy
tarafından
37. Haftadan sonra izne ayrılacağım ayrıldığımda annemle babam gelecek doğumdan sonrada bir aya yakın kalırlar diye düşünüyorum bakalım canım bana kalsa hep kalsalar valla

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 551 göst.
1 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hamisanne. (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 171 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mucizelerim... (4,987 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 609 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
64 cevap 817 göst.
5 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu

408,574 soru

12,276,740 cevap

37,782 kullanıcı

Kategoriler

...