Kızlar yaklaşık 3 haftadır falan kayınvalidemlerle görüşemedik ve aramadım eşim zaten iş için yurtdışına gidiyor haftanın 3 günü falan evde olabildi bu süre boyunca, bende annemde kaldım eşim evde olmadığı günler önceden kayınvalidemde de kalıyordum bilen bilir eşimin evde olduğu her gün sabah akşam arayıp bizi çağırıyordu ve gidiyorduk hep ama artık görümcemle aramız iyi olmadığı için ve kayınvalidem de genelde görümcemi savunup bana yapılanlara oralı olmadığı için artık kalmak istemiyorum en son bi olay yaşadık görümcemle kayınvalidemin umrunda bile olmadı o günden sonra kayınvalidemden de soğudum, cidden arayasım da gidesim de yok, eşimde iki gün önce annemi aramıyorsun hiç falan dedi kırgınım çünkü dedim, yarın ara falan dedi annen bişey mi dedi dedim güler gibi oldu whatsapptan falan da sürekli laf sokmalı sözler paylaşıyor bu ara kayınvalidem, üstüme alınıyorum. Sizce haksız mıyım? Yani sürekli arayıp gitmek zorunda mıyım? Cidden önceden hep susuyordum her çağırdığında her gün koşa koşa gidiyordum kocamla zaman geçiremiyorduk dediğim gibi en son olaylardan sonra iyi niyetimin süistimal edildiğini düşündüm kendimi ***** gibi hissettim ve soğudum moral bozmaktan başka bir şey yapmıyorlar çünkü. Kayınpederim de sürekli eşime onu aramadığım için şikayet ediyor, sıkıldım artık. Siz kayınvalidenize, kayınpederinize ne sıklıkta gidiyorsunuz ve arıyorsunuz?