0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (11,936 puan) tarafından
Dün kardeşimin telefonu calmışlar kaşla göz arasında. İphoneydi. Polise gittik ifade verdik. Imeı numarası filan calanın nasış biri oldugunu kyafeti hayta dovmesine kadar anlattı kardesim naklen görmüş. Çimlerde otururken biri gelmiş yanlarına sigara var mı demiş. Bunlarxa yok içmiyoruz filan demiş. Sonra onlerindeki cekirdegi görüp alabilirmiyim biraz filan demiş almış. O arada kardeşimin telefonu hemen onundeymiş. Adam yanlarından kalktıgı gibi fark etmişler. Adamın peşinden kpsumuşlar. Hatta yanlaeındaki ailenin babaları da koşmuş. Adam bir anda gözden kaybolmuş. Polis cok bilindik numara hep bu numara dedi. Aklınızda bulunsun. Polis ımeı numarasıyla bulunur ıphone cunku dedi ama. Boyle calınıp geri gelen var mı? 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Satmadiysa bulunur
(11,936 puan) tarafından
Polis asıl satarsa bulunur dedi. İçine hat takılıp calostırılması gerekiyormuş
tarafından
Asıl sattiysa bulunur
-Reklam-
0 oy
(134,165 puan) tarafından
ama cokdan elden cikarmistir
(11,936 puan) tarafından
Satarsa bulunurmuş zaten. İçine hat takıldıgı anda polise sinyal gidiyormuş. Bir de hat kiminse hemen onun bilgileri bulundugu yer bilgisi dusuyormuş ama. Ben daha once duymadım calınıp gelen
0 oy
tarafından
Benimde pazarda çalındı 1 sene oluyor redmi note 9 du türkiye garantili değil diye eşim polise gitmedi gitseydik belkide bulurduk ama ben tanıdık bir polise sormuştum türkiye garantili değilse bulunamaz dedi 
(11,936 puan) tarafından
Bilmiyorum dun apar topar karakola gittik. Nerden baksan 7 binlik telefon içimiz yandı. Cok uzulduk. Imei filan verdik. İphone olması bulunması için büyük bir avantajndedi polis. Onların ımeı numaralarını kıramıyorlarmış.
tarafından
İnşallah bulunur benimki gitti sizinki bulunsun bari
0 oy
(17,356 puan) tarafından
Babamın telefonu 2 yıl önce çalınmıştı polise gidip şikayette bulundu telefonun imei numarasını aldilar bir de kendi hattını kapattirip tekrar çıkardı aynı numarayı. 2 yıl sonra babamı aradılar adliyeye gelin telefonunuz bulundu dediler gitti gerçekten bulunmuş.
(11,936 puan) tarafından
Ay insallah bulunır bununkide
0 oy
(13,714 puan) tarafından
Yillar yollar önce benim evden calinmisti polise gittik kimin çaldığıni da bilmiyoruz tabi bulundu kimin olduğu da ortaya çıktı telefon da elimize ulasmisti
(13,714 puan) tarafından
Dua et satılmış olsun parcalanirsa bilmiyorum tabi ama gerçi şimdi kameralar falan bol kardeşin de esgal vermiş konum vermiş inşallah sağlam eline gecer
(11,936 puan) tarafından
İnşallah cabım ya cok uzulduk
(13,714 puan) tarafından
Uzulmicek gibi değil ki canim bugün bi telefon en kötü 5 vardir içindeki bilgiler cabasi ki iPhone diyon onları dusunemiyom bile
tarafından
Evden de nasıl çalmışlar o nasıl cesaret, tanıdık mı çıktı yoksa  ?
(13,714 puan) tarafından
Ablamın arkadaşı çıktı kuzum ben çocuğum o zaman daha bide evde kim napsin dimi ortalıkta duruyordu almış iste telefoncuya satmış
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Cok zor canim ya benim de bikere çalındı gitti yani gelen olmadi 
0 oy
(10,084 puan) tarafından
Benim kayınpederinki camide çalındı 2 yıl.sonra bulundu kamera görüntülerinden kayınpederim parasını istedi paramı verin şikayet etmem dedi
(11,936 puan) tarafından
Kamera kayıtlarından bulunması iyi bari. Burada hiç kamera kaydı yokmuş
0 oy
(4,256 puan) tarafından
İnşallah bulunur

Ben iki kere kaybettim geri buldum Allah'tan şimdi telefon askısı alacağım bir daha kaybetmemek için 
0 oy
tarafından
Zor çok zor            
0 oy
(4,876 puan) tarafından
iphone mi bul özelliği açık ise bir başka iphoneden aratma yapılabilir telefon kendi kendini kitler ne kullanılabilir ne de satılabilir  
(11,936 puan) tarafından
Yok kuzuzm degilmiş
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Bulunuyor babamın iPhone du IMEI  numarasından buldular çalan kişi başkasına satmış telefon açılır açılmaz satılan kişiyi yakaladılar sonra onun kimden aldığni buldular yani babama geri teslim edildi telefon 
(11,936 puan) tarafından
İnşallah bizizmkide olur kuzum
0 oy
(3,169 puan) tarafından
Çalınan daha geri gelmez. Onun IMEI numarasını falan sifirlarlar.
(11,936 puan) tarafından
Iphoneyi sıfırlayamıyorşar
0 oy
(494 puan) tarafından
B3n tlf num çalındığı dustumu bilmiyorm ama Avm ye gitmistim kuzenimle bebek arabasindaydi tlf num sonra işimiz bitti eve geldim bi baktım tlf yok sonra komşunun tlfnuyla aradım bi çocuk açtı abla ben tonu buldum diye adres verdim getir dedim getiremem başka avm deyim dedi şehrin bi ucu da oraya bırakıyorum gel al dedi tlf bu yüzüme kapattı so rada komple kapattı tlfnu neyse gittm danışmanı sordum evet bıraktı buraya dedi akşamın 7 sinde aldım eve geldim eşimin hala haberi yok duysa kıyamet kopardı bana iyi bi macera oldu bi daha tlf nü asla bebek arabasına koymadım ondan sonra ders oldu
(11,936 puan) tarafından
İyi bari bulunmus yavrum biz cok uzulduk
(494 puan) tarafından
Çok şükür canm insallah sizinkide bulunur
0 oy
tarafından
Canım calintilari genellikle parça halinde satıyorlar sanmam bulunacağını
(11,936 puan) tarafından
Bılmıyorum yavrum
0 oy
(405 puan) tarafından
Kuzenimin bir kaç ay önce çalındı iphone du. İmei numarasını verdi ve iphone müşteri hizmetlerini arayıp bildirdi çalındığını geçen gün satmışlar telefonu 2. El mağazasına, teli açar açmaz mesajda gitmiş bu telefon çalıntıdır diyerekten oda polise haber vermiş öyle yakaladılar. Kuzenimi aradılar ama inceleme için bir müddet poliste kalması gerekiyormuş sonra alabilirsiniz dediler. Bekliyoruz şimdi. İnşallah sizin de bulunur
(11,936 puan) tarafından
Yavrum faili bulduk kardesim tanıdı sabıka fotolarından adam için arama cıktı
(405 puan) tarafından
Yaa iyi bari arama çıkması. Bizim kamera kayıtları olmasına rağmen bişey yapmamışlardı, biz adamın anasını babasını bile bulduk evlerine kadar gittiler ama yazık onlarda çok çekmiş çocuklarından, aylar sonra anca bulundu işte.
0 oy
tarafından
Sana tuhaf gelebilir ama benim en yakın arkadaşım aynı zamanda komşum olan kızın telefonu kayboldu teyzesinin tavsiyesiyle bir büyücüye gittik kadın telefonun kimde olduğunu söyledi gidip almıştık sonradan 
(11,936 puan) tarafından
Bulduk kuzum yapanı. Simdi girdim içeri bütün güm emniyetteydik. Adam için arama izni cıktı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 292 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,478 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (696 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 436 göst.
29 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Nur8 (2,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.