+2 oy
779 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Malesef diyetimi bozdum:( ya siz nasıl devam ediyorsunuz .hiç mi canınız birşey çekmiyor.

27 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben diyete başlayamıyorum bile :'(

tarafından
Ahaha
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senin gazına gelip 2 saat diyet yaptım ve bozdum
tarafından
Ahahahha koptum ya
0 oy
tarafından
Ben bir ara hamur işini ekmeği pasta börek makarna tamamen kesmiştim dugunumden 3 ay önce 10 kilo verdim 
tarafından
Oo masallah
0 oy
tarafından

1haftada 5kilo veren ben:D

tarafından
Ooo masallah nasıl verdin
tarafından
Çok kolay yola kız:d çok fazla kendimi zorlamadim
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Gebelik şekeri var arada bozuyorum ama yinede dikkat ediyorum insaniz sonucda ama 3 aydır aynı kilodayım ne aldim ne verdim acıkınca yoğurt elma ve sürekli hareket halindeyim az iyorum sık iyorum ve bazen bozuyorum o zamanada fazla haraket ediyorum 
tarafından
Sağol canım ❣️
0 oy
tarafından
Kendini o kadar sıkma yap ama dikkat et canin cikolatami çekiyor bitter cikolatadan bir parça kahve yanında ye 
tarafından
Ama ben aşırı yiyorum sanki bide evde birşey olmayınca hop başa sarıyo diyet
tarafından
Nasıl başa sarıyor mesela
tarafından
Nasıl bozdum biliyor musun.  Baktım sabah domates salatalık yok azcik ekmek var tam ekmek yerdim normalde tost olarak ama şuan biraz bıraktım yedim e dedim ben ne anladım bu işten . Sonra kaynanaya gittim irda da o yedirdi . Sonra evde akşam yemeği yoktu eşimle makarna gömdük öyle öyle gitti
tarafından
Mesela bugün bozdun kendine o günü tatil yap ertesi gün daha net başla
tarafından
Evet şimdi banyo yaptım eism diyor zayıfladın mi sen ayy bana bir gaz geldi djjdj yarın tekrar dan basliycam . Yesem de sporu birakmiycam inşallah.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 139 göst.
18 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (868 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 320 göst.
18 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (868 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 168 göst.
27 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dilek06 (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 181 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Eeliff3 (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,874 soru

23,685,839 cevap

310,576 kullanıcı

...