Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Balayına ne zaman gitmeliyiz?
0
oy
684
göst.
30 Mayıs 2022
Tatil-Seyehat
kategorisinde
Dilek kara
(
202
puan)
tarafından
soruldu
Hiç biriniz derdimi anlamamışsınız. Burda böyle devam edin. Dertleşecek insan yok eleştirecek insan var belli ki burada. 7 aylık hamile, üstelik depresyonda, kendinden de herkesten de nefret eden bir kadına çok güzel moral vermişsiniz.
dertleşmek
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
30
Cevaplar
+4
oy
30 Mayıs 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Bebeği bile istemiyorum kelimesini okudum sana nefret kustum,gerisini okumadım bile
Bir balayına gidip iki kulaç atamadin diye mi bebeğini istemiyorsun
Yazık
4 önceki yorum göster
30 Mayıs 2022
Minikmeleklerim
(
7,791
puan)
tarafından
yorumlandı
Kızzz bu kız şeyy hani kaynanası sahur için arıyo diye yaygara yapan evlendi o ailesi değil falan bişey diyodu böyle kadına sinir olmaya değmez :/
30 Mayıs 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Cikarsaydin ozaman bacım sonra çocuk yapsaydın . Kafana silah mı dayadilar sanki zorla hamile kalmış gibi konuşuyorsun. Balayına k.baba kaynana göndermez siz gidersiniz gitseydiniz ozaman milletin hayatına hasetlenip fesatlanacagina.
Çocuk konusuna gelince senin kadar emin değilim ömür boyu koruyup kollayacagina
30 Mayıs 2022
Dilek kara
(
202
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla senin baktığın çocuktan daha iyi bakarım bu kafayla bile rahat ol sen. Dert etme benim çocuğumu kendine.
30 Mayıs 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
:D ya komiklesme ya keşke baksan senden çok ben sevinirim ama bu kafayla zor
30 Mayıs 2022
Ada-s_mom
(
1,088
puan)
tarafından
yorumlandı
Kiz nolmussssss meraktan catlarimmm cabıikkkkl anlattttt
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+2
oy
30 Mayıs 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Sen bence her şeyden memnuniyetsiz ve kıskanç fesat birisin başkasının mutluluğu ile mutlu olmaktansa kendinle kıyaslıyorsun doğacak çocuğuna da üzüldüm senin gibi karaktersiz biri yetiştireceği için Allah senin gibilerden korusun
30 Mayıs 2022
Dilek kara
(
202
puan)
tarafından
yorumlandı
Sen de bence insanlar psikolojik olarak kendini bitik durumda hissederken sadece dümdüz mantıkla okuduklarını yorumlayıp karşı tarafın hali hazırda bitik olan psikolojisini daha da bozmaya çalışan. Belki de kendi canına kıymayı düşünen hayal kırıklığı yaşamış hamilelik depresyonundaki bir kadını daha erken intihara sürüklemeye hedefleyen., dertleşecek insan arayan herkesi eleştirerek mutsuz etmeyi ve insanları eleştirerek mutlu olmayı öğrenmiş bir leş kargasısısn. Utanıyorum senin zihniyetinde insanlarla dertleşmek istediğim için. 5 para etmezsiniz.
30 Mayıs 2022
seren55
(
1,542
puan)
tarafından
yorumlandı
Biri bişe deyince hemen intiharami sürükleniyon konuyu bilmiyorum ama şu yazdiklarina kayıtsız kalamadim karekterin bu kadar zayifmi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
30 Mayıs 2022
Kubraumut
(
3,171
puan)
tarafından
cevaplandı
Diyecek bişey bulamıyorum.. Balayı na götürmemis. Burda insanlar dayak yiyor aç kaliyor sahipsiz kalıyor aileleri tarafından eziliyor kocaları tarafından iftiralara haksızlıklara eziklemelere maruz kalıyor. Sen balayına eltinin gibi iyi biyere gidemedim diye evlilikten soguyosun çocuğu istemiyorsun milyon tane anne olmak için yaşamlarını dahil feda edecek kadın varken. Evlilik sabır anlayış işi. Sen balayına iyi yere gidemedim diye sabredemezsen boşanmaya çok sebep bulursun.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Mayıs 2022
Allizzwell11
(
509
puan)
tarafından
cevaplandı
Bizde gitmedik balayına ama çokta içerlemiyorum. Balayı değilde bebeğim eşim ben ailece yaz tatili yapmış olsak birlikte vakit geçirsek bile güzel bişey seneye yazın imşallah tatil yapucaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Mayıs 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Soruyu okumadım çok uzun ama sonu okudum kendi parası ile kısmını.
Zaten başta bir evlilik oturmamış senin paran benim parammi var
Ve artk geçim bu denli zorken balayida saçma geliyor bana zaten evlilik yeni bir yuva bir düzen kurmak kolay değil balayı deglde durumunuz düzelince bir tatil olabilir bence
1 önceki yorum göster
30 Mayıs 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ayy bende burada bekliyeyim:)
30 Mayıs 2022
Whiteangell
(
2,608
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım eşi balayına götürmemiş hamileymiş sonra gideriz diyormuş başkaları gidiyor ben gidemiyorum diyor evliliği anlayamamış sırf bu yüzden bazen bebeği bile istemiyormuş
30 Mayıs 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Allahallah inşallah bu düşünceleri sadece hamilelik takımtısıdır diyelim o zaman
30 Mayıs 2022
Whiteangell
(
2,608
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle bende evlenince hemen gitmedim benle beraber evlenen herkes gitti ama sorun olmadı sonradan gittik
30 Mayıs 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Gidilmese ne olacak ki. Evlilik hakkında maddiyata dayalı böyle garip ritüellere takıp hayatlarını mahvediyorlar anca başka bir şey değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Mayıs 2022
Seker_.33
(
2,987
puan)
tarafından
cevaplandı
Kız kayınbaban yine iyi otel tutmus zvshdn
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Mayıs 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Bende balayına gitmedim oğlum oldu yaz tatile gidicez cideye balayı çokda önemli değil canım
3 önceki yorum göster
31 Mayıs 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Hiç gitmedim canım inşallah doya doya gezersin:))
31 Mayıs 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
İnşallah aşkım,ben zaten Kastamonuluyum bize çok yakın.insallah sende beğenirsin ❤️
31 Mayıs 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Benim kayın validemlerde orda yaşıyo canım bayramdan önce bayrama gidicez bizde inşallah intten gördüm muazzam bir yer
31 Mayıs 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Gönlünce eglenirsin inşallah canım ❤️
31 Mayıs 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Sağol canım :))
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Mayıs 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
kuzum derdine bak. ben pandemide evlendim. beyaz püsküllü bir elbise giydim gelinlik yerine. noldu neyim eksildi.
30 Mayıs 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Benimde öyle oldu oynanmadi bir şey olması yasak vardı gerçekten ne eksik yani düğünümde çalsalar oynasalar evlendikten sonra huzursuz olsam neyleyim o düğünü
Rabbıme şükürler olsun öyle bir huzurum varki ne balayı ne de düğünün adetlerini aratıyor zamanla hersey olur hayırlısıyla
+ artı bacim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Mayıs 2022
Tomurcuksss...
(
986
puan)
tarafından
cevaplandı
Ohoo sen herkeste herseyi görünce ağlayacak mısın ?
Kız hamilelikten ötürü duygusallık oluşmuş sende. Bende geçen kış evlendim sonra aynı senin gibi ağustosta doğum yaptım. Bu sene oğlumla heryere gidiyoruz . Üzme kendini sıkma ve en önemlisi kendini herkesle karşılaştırma üzülürsün. Birde üzülmeni istemem ama evladını istemeyecek kadar dünyalık şeylerin peşine düşme derim.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Mayıs 2022
Berat0606
(
1,466
puan)
tarafından
cevaplandı
Ya nasıl bı bencillik. Neden kayınvalidenden bekliyorsun. Evet ayrım yapmışlar. Ama seni ayirmmislar oğullarını ayirmmislar. Senin kara kaşına kara gözüne balayına gondrmeyecekelrdi emin ol. Bu şekilde devam ederse sen çok kavga edersin. Milletin striysine bakıp ağlamak ne ya. Daha balayına gitmemiş insanları kiskaniyorsun. Madem götürmüyor babana şöyle. Baban göndersin sizi
30 Mayıs 2022
Berat0606
(
1,466
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayrıca bnde gelinliğimi kiraladım. Kendi paramızla. Kayinvalidemler hem düğün yaptılar hem altınları topladılar hem de tüm borcu biz ödedik. Sende hala şunu yaptılar şunu eksik yaptılar diye ağlıyorsun. Ay sinir oldum sana ya. Seninle evli olmak çok zordur eminim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Mayıs 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
ne balayimis kardes cocugunu bile gözun gormuyor.vah vah oturup aglicam simdi derdin icin. ilk kez de burda linc edicem birini kusura bakma
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Mayıs 2022
&Feriha Sarrafoglu&
(
2,224
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım haklısınn yönden seninde hakkın eşinle vakit geçirmek ama huzurunuzu bozmaya değer mi . Boşver yuvana bak eşinle mutlu olmaya bak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Mayıs 2022
Begonvil_. _
(
6,307
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne garip insanlar var ya derdine bak Allah aşkına
Balayı çok da önemli değil
Bence seninki tamamen kıskançlık
Sırf bu yüzden bebeği bile istemiyorum diyorsun bence sen hiç anneliği de hak etmiyorsun net
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Mayıs 2022
Baloglum.
(
394
puan)
tarafından
cevaplandı
Yani burda kaç kişinin gelinligi satın almadır ki! Çoğu kişi gelinligi de kiralıyor, balayına da gitmiyor ama kimse senin kadar kafaya takmıyordur boşuna huzurunuzu bozmayın instaya girmeyiver incilerin dökülmez yani
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Mayıs 2022
Mucizelerim...
(
4,987
puan)
tarafından
cevaplandı
Hersey yolunda tek derdin balayimi
Ne oluyor bizim insanimiza
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Mayıs 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Sen böyle sürekli memnuniyetsizlik yaparsan adam seni kapının önüne koyar çokta haklı olur..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Mayıs 2022
Elif2855
(
1,073
puan)
tarafından
cevaplandı
6 yıldır evliyim 19 yaşında evlendim gelinliğim kiralıktı 2 ay kaynanamlar da 2 bekar kanımla aynı evde yaşadım balayına gitmedim hemen hamile kaldım kocam duygularını göstermeyen biri ama çok şükür huzurum yerinde senin dert dediğin şeyler dert mi acaba? Balayı bu kadar önemli mi neden başka insanlarla aşık atıyorsun. Böyle olursan asla mutlu olamazsın herkesin yaptığını yapmak zorunda değiliz.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Mayıs 2022
Oylesinebiriiste
(
1,370
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne kadar nazlisiniz ya balayına gitmedin diye çocuguda mi istemiyorsun ? Vah bizim halimize hep sosyal medya ozentiliginden oluyor bunlar. Balayına giden kuzenini gorunce ağlayacağını bile şimdiden planlamissin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Mayıs 2022
Els1
(
1,830
puan)
tarafından
cevaplandı
Hormonlar diye düşünüyorum inşallah öyledir. Balayı olsa nolur olmasa nolr bizde pandemi yüzünden gidemedik boluya gittik yakın diye onuda benden habersiz ayarlamış bana sorarsan ona bile gerek yoktu orda da işi dolayısıyla 3 gün falan kalabildik geri döndük hiçte sorun etmedim 3 ayın sonunda çocuk istedik rabbim nasip etti bi kızım oldu şimdi 8 aylık Allah sana da sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin yavrunun böyle hasede düşme kendine yaparsın kimseye değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Mayıs 2022
Minikmeleklerim
(
7,791
puan)
tarafından
cevaplandı
İyide balayına kayınbaba kaynana göndermez kendiniz ayarlarsınız ve bebeği istemiyorum demişsin ya o bebeğe üzüldüm daha çk şey söyler hakaret ederdim ama sana değmez
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
sonraki »
İlgili sorular
0
oy