36+1 günlük hamileyim . Normal kontrole gittim her şey yerli yerinde bir de nst yaptır gel dedi. Tabi devlet hastanesi bu 11 de randevu yarım saat önce gel diye tembihlerler saat 12 de muayeneye alırlar halı ile nst öğleden sonraya kaldı. Bende gittim o ara yemek yedim geldim 1de başlaması gerekir iken 13:30 da başladı . Üstüne sıra bana 2 de geldi. Neyse girdim çıktım sonucu doktora gösterdim aç mısın diye sordu değilim dedim . Acaba bebek uyuyor muydu dedi . Anlamadım dedim. Ya açsın ya bebek uyuyor dedi . Serum yazıyorum acele git taktir sonra da nst ye tekrar gir dedi. Tamam dedim içim çok rahat niyseyse bir şey yoktur dedim kendi kendime. Serum takıldı bir buçuk saat sürdü ara bir uyudum uyandım neyse nst ye sıra geldi sola dön dedi hemşire. Kalp atışını aradı bulamadı karnımın her yerinde gezdirdi sağa dön dedi gene yok . İçimden dedim noluyor kadın da şaşırdı. Hocam dedim ben düz yatarken tek seferde takılırdı dedim bebek ters mi dedi yok doğum pozisyonunda dedim gitti aleti alt tarafıma doğru tuttu banamasin demedi beni bıraktı sen bekle dedi yan yatakta ki hastayı bağladı gümbür gümbür atıyor masallah. Benim tabi yanaklardan aktı gidiyor yaşlar. Kadın geri geldi kalk bir de ultrason da bakalım diyince benim çeşmeler açıldı başladım içimi çeke çeke ağlamaya. Yattım kadın neden ağlıyorsun diyor. Acaba neden olabilir Tevbe ya rabbim... İçerde ki acil kadın dogumcularin hepsi geldi perdeyi çektiler bir ciddiyet falan sonra yavrumun o minicik atan kalbini gördüm dünyalar benim oldu. Ağlama bak burda. Hiçte bir sorun yok dediler . Tekrar nst ye geçtim sırt üstü yattım tek koymuşta buldu bu sefer. Elhamdülillah kalp ritminde sıkıntı çıkmadı evine gidebilirsiniz bir sorun yok diyip yolladılar. Allahım yavrularımizi bize bağışlasın gerçekten çok zor bir imtihan. Rabbim kimseyi evladı ile sinamasin inşallah... Sabah 10 da çıktığım eve akşam 6 da döndüm . Çok şükür sağlıkla döndürene...
Oyy kıyamam size yaa
1,493,756 soru
24,405,508 cevap
350,472 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın