0 oy
931 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,751 puan) tarafından

36+1 günlük hamileyim . Normal kontrole gittim her şey yerli yerinde bir de nst yaptır gel dedi.  Tabi devlet hastanesi bu 11 de randevu yarım saat önce gel diye tembihlerler saat 12 de muayeneye alırlar halı ile nst öğleden sonraya kaldı.  Bende gittim o ara yemek yedim geldim 1de başlaması gerekir iken 13:30 da başladı . Üstüne sıra bana 2 de geldi. Neyse girdim çıktım sonucu doktora gösterdim aç mısın diye sordu değilim dedim . Acaba bebek uyuyor muydu dedi . Anlamadım dedim.  Ya açsın ya bebek uyuyor dedi . Serum yazıyorum acele git taktir sonra da nst ye tekrar gir dedi. Tamam dedim içim çok rahat niyseyse bir şey yoktur dedim kendi kendime. Serum takıldı bir buçuk saat sürdü ara bir uyudum uyandım neyse nst ye sıra geldi sola dön dedi hemşire.  Kalp atışını aradı bulamadı karnımın her yerinde gezdirdi sağa dön dedi gene yok . İçimden dedim noluyor :( kadın da şaşırdı. Hocam dedim ben düz yatarken tek seferde takılırdı dedim bebek ters mi dedi yok doğum pozisyonunda dedim gitti aleti alt tarafıma doğru tuttu banamasin demedi beni bıraktı sen bekle dedi yan yatakta ki hastayı bağladı gümbür gümbür atıyor masallah. Benim tabi yanaklardan aktı gidiyor yaşlar.  Kadın geri geldi kalk bir de ultrason da bakalım diyince benim çeşmeler açıldı başladım içimi çeke çeke ağlamaya.  Yattım kadın neden ağlıyorsun diyor.  Acaba neden olabilir Tevbe ya rabbim... İçerde ki acil kadın dogumcularin hepsi geldi perdeyi çektiler bir ciddiyet falan sonra yavrumun o minicik atan kalbini gördüm dünyalar benim oldu. Ağlama bak burda.  Hiçte bir sorun yok dediler . Tekrar nst ye geçtim sırt üstü yattım tek koymuşta buldu bu sefer.  Elhamdülillah kalp ritminde sıkıntı çıkmadı evine gidebilirsiniz bir sorun yok diyip yolladılar. Allahım yavrularımizi bize bağışlasın gerçekten çok zor bir imtihan. Rabbim kimseyi evladı ile sinamasin inşallah... Sabah 10 da çıktığım eve akşam 6 da döndüm . Çok şükür sağlıkla döndürene...

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
amin canim amin.

devlette çalışanlar duvar gibi resmen niye ağlıyorsun diye sacma soru mu olur anlamadi sanki
(7,751 puan) tarafından
Ya kötü niyetle demese bile insan o an ne desin bebeğimin kalbinin atışı yok ondan ağlıyorm mu ? Çok zor bir şey rabbim kimseyi sağlıkla evlatla sinamasin
-Reklam-
0 oy
(850 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım anı yaşadım resmen bir tuhaf oldum Rabbim hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın inşallah sağ salim al kucağına 
(7,751 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun rabbim hamile isen sanada sağlıkla nasip etsin değilsen evladını sana bağışlasın inşallah çok sağol
(850 puan) tarafından
Amin canım doğdu 5 buçuk aylik paşam darısı size inşallah
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Çok gcms olsn canım sağ sağlim kavuş yawruna 
(7,751 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım rabbim sizlere de nasip etsin inşallah
0 oy
tarafından
Ben okurken agladim ya
(7,751 puan) tarafından
:( valla insan o an nasıl bir caresizlik duyuyor anlatması bile çok zor
0 oy
(912 puan) tarafından
Cok gecmis sun canim son zamanlar dahada zor gecyor gercekten bende 37+3 oldum heran acaa bisey olurmu diye telaslaniyorum. Saglikli bir sekilde insallah kucagimizada aliriz.
(7,751 puan) tarafından
Evet bu hamileliğin tadını çıkartmak nasıl bir şey ben bilmiyorum her vaktin kendine özel bir zorluğu bir endişesi var...
(7,751 puan) tarafından
Bu arada çokça amin
(912 puan) tarafından
Kesinlikle öyle.
0 oy
(325 puan) tarafından
Rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın çok geçmiş olsun
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Ay cnm sen analtinca bile yanaklarından göz yaşı aktı çok korktum gerçekten şükürler olsun melek iyiymiş
0 oy
tarafından
Bu durum oyle kotu ki cumartesi gunu bende yasadim cuma gunu cok sancim.vardi cumartesi sabah gittim bebegin kalbi carpinti yapmis kalp atisi bi yukselmis bir dusmus hemen serum taktilar bir daha cekildi nstsi yine ayni acildeki doktor yatis yapmam lazim.dedi serviste 3 kere nst 3 kere cati muayenesi ve ultrasin kontrollerinden sonra sabah 10da girdigim hastaneden aksam 7bucukta ciktim O an insan hicbirseyi dusunemiyor rabbim kimseyi evladi ile sinamasin 
0 oy
tarafından
Benim de gozlerim doldu . Cok gecmis olsun . Sagsalim kucagina alirsin insallah . Az kalmis zaten . Benim de dusuk tehlikem vardi hamileligimde . Inan seni cok iyi anliyorum 
0 oy
(747 puan) tarafından
Okurken çok üzüldüm ya bsy oldu diye sonra sesini duydum deyince içim rahatladı. Takipte ol canım bebeğinin hareketlerini sürekli kontrol et oynuyor mu diye. Rabbim sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin inşallah. 
0 oy
(558 puan) tarafından
Kıyamam canim ya çok şükür bebeğin sağlığı iyiymiş okurken içim bi tuhaf oldu benmde rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 
0 oy
(1,115 puan) tarafından

Oyy kıyamam size yaa :(

0 oy
(6,921 puan) tarafından
Bna niye ağlıyorsun diye sorsa b o s vakitlerimde ağlıyorum benim ki de böyle bir fantazi her sey yolunda ve cok dogru sun an da bnm aglamam mi eğri derdim ..gereksiz insan kitlesi seni ..çocuğu yoktur onun kesin 
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Cok sukur bisey cikmamis. Ay bu doktorlar insani ne kadar korkutuyor ya

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 632 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,589 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 449 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Emine S (17,374 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 599 göst.