0 oy
150 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hanımlar merhaba 7 ay önce doğum yaptım zaten balık etli olan ben daha da kilo aldım hala daha veremedim aslında motivasyonum da yok çok zaman alicak diyorum. Kışın o kadar koymuyor ama şimdi Yaz geldi her yerde incecik sütun bacaklı kizlar bı de patates çuvalı lna benzeyen ben varım. Eşimle bir yere gitmeye utanıyorum kilomdan dolayi dünyadaki en kilolu kadın ben misin gibi geliyor  Üzülüyorum diyete basliyim diyorum kim bilir kaç senede zayıflarım diyip vazgeçiyorum beni biraz motive eder misiniz 

2 Cevaplar

0 oy
(18,137 puan) tarafından
Bende kiloluyum 6 aylık bebe ile diyete başlayacağım ne versem kar diyorum bende 
tarafından
Allah yardımcımız olsun
(18,137 puan) tarafından
Amin canim 90 kiloyu geçtim ki eşim de zayıf biri ama kararlıyım vereceğim
(2 puan) tarafından
Ben de kilo aldım 90 ni geçtim senin gibi düşünüyorum diyorum zayıflım kaç sene mi alır diyip vaz geçtim çok oldu yazın zayıf insanciklari görünce zayiflicam diyorum 2 gün sonra unutuyorum ymk yiyim ymkden sonra zayıflım diyorum öyle öyle motivasyon bitti bende böyle kafa dengi arkadaş olsa mesela azim azim ede ede zayıflarım onla ama yok yani bilmiyorum ama 159 TL zayıflama şeyleri bile verdim motamalizma calişsin diye bilmiyorum yaramadı Allah büyük
-Reklam-
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Kilo vermek isteyen çok burda inşallah hepimiz amacımıza ulaşırız :) aralıklı oruca basla canm araştırıp

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 227 göst.
+2 oy
33 cevap 1,125 göst.
0 oy
6 cevap 286 göst.
0 oy
5 cevap 309 göst.
10 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Remziye (389 puan) tarafından soruldu

409,529 soru

12,309,699 cevap