Kizlar ben bugün kızımı parka çıkardım çok bunaldı.... Park sıcaktı 10 anca durabildik .... Eve giderken bahçede halı atmışlar çocuklar 3 tane... benim kızımda girelimmi anne dedi... izin isteyelim dedim .. çok tatlı hanım diyeyim çıktı pencereye gelsin dedi .... Oynuyor kızım ... ben ondakika ayaktaydim içeri girmedim kızıma su verdi beni bahçeye davet etti .... Konuştuk zonguldakliymis .... Yani ne bilim ilk kez gördü beni o kadar sıcak davrandıki .. benim minik 2 aylık açıktı hemen kapının ağzıni açtı içeri kısma oturdum istersen koltuğa otur dedi yok sağol gözünün önünde oturayım dedim hem kıza bakayım dedim ... .. Özür dilerim böyle zorda bırakmak istemedim falan dedim ya kızım top istiyor veriyor maske istedi var dedi verim dedi ... Çok iyi naif bir bayandı çok mahcup oldu ..( yanlış anlaşılmasın evin içine asla emri vaki yapmadım hani bahçe de yim ) hem sohbet ettik hem çocuklar oynadı yine gelin dedi oynasınlar dedi ya iyiki iyilik bitmemiş ya helallik istedim .. iyi insanlardan Rabbim razı olsun o kadar azaldiki haklı olarak eve gelen hırsız oluyor arsız oluyor çok zor bir devirdeyiz ❤️❤️❤️❤️