0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar gece gece krize giriyor sıcak uyuyamıyor saçları terli ondan rahatsız oluyor bağlayamam da kısa uzun karışık hep yine çıkar ne yapayım ya atletli uyutuyorum pencereyi açacam krize giriyor bir türlü açamıyorum bile saclarina ne gibi bir çözüm bulunur

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çözümü yok bence ya benimde kızım öyle bu üç dört gündür böyle geceleri sanki yeni musluğun altından çıkmış sırılsıklam saçları böyle devam ederse termeleri çok fena hasta olur 
tarafından
Aynen ya çok kötü vala herşeyi çıkardım atlet var üstünde şalvar kumaşı gibi de pijama giydirdim sadece heryeri de kaşınıyor mahvoldu cocuk
-Reklam-
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Bunu okuyunca iyiki kestirmisiz diyorum oğlum 8 aylik eşim sıfıra vurdurdu çıkmaya başladı bile bu sıcakta cok iyi oldu valla
tarafından
Ya oğlan olsa bende yarın gider yaparım ama kız işte elbise giydirip kel kafayla gezdirmek çok komik oluyor☺️
(1,048 puan) tarafından
Aynen öyle bende kiz olsa kesrirmezdim esime kuaför demis daha gur cikar diye kestirme desemde dinlemedi ama kızım olirsa kestirrmicemi biliyo kiz bebek kıyafetlerine bakıyorum arada kiz olsa herseyi alirsin hic düşünemiyorum seni diyo olursa alicam tabi napcam oğlumada en güzel şekilde bakıyorum tabi asla pis gezdirmiyorum cevremde var mesela çocuğun üstü başı pis annesi makyajlı süslü
tarafından
Bende kızıma çok güzel bakıyorum vala arkadaş çevrem hep diyor tek başına çok iyi baktın diye gelişimi falan çok güzel kendide çok güzel gözleri yeşil falan çok göze çarpan bir çocuk hareketleri herşeyi çok sıcak kanlı herkese baybay yapar falan çok göze geliyor ağlıyor da sürekli ya sabah 7 de uyanmış ağlıyor halen
(1,048 puan) tarafından
Insanlara bi maşallah demek zor geliyo vallahi ben hep icimden diyorum bütün gördüğüm bebeklere
tarafından
Kız diyen diyor zaten de benim nazarım bile değiyordu ya

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 266 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde GSmsl (847 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 142 göst.
19 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Neyla (448 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
16 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 476 göst.
21 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,066 puan) tarafından soruldu

411,069 soru

12,373,320 cevap

42,599 kullanıcı

Kategoriler

...