Liseye giderken bayram tatiline girmişti okul, okulun wp grubu vardı bizim özel okul olduğu için öğrenci sayısı azdı ve öğretmenler öğrenciler hep birbirinde ekliydi , asla keçi koyun tutamam korkarım, sırf hocalara gıcık olsun diye keçinin kafasını kafamın önüne koyar foto çekip atardım İşte bekarlık aklı ayy hoca şey yazmıştı Ben size demedim mi bayramda keçinin kafasını, yok mangal yaparkene, yok kurban keserkene resim atmıcaksınız diye dingolar dedi abooo o laf hala aklımdan çıkmaz kahkaha atarım benim bu sizin kızlar
Lise deyince aklıma bi sınıf arkadaşım geldi kimseyle takılmaz inek gibi ders calisir ve her dersten yuksek almaya bakardı İngilizceden sınav olmuştuk cocuk neden 95 aldım 100 aldım diye oturdu ağladı öğretmen de tamam ağlama sözlü notuna yüksek veririm dedi bende kalktım hocam bize verecekseniz bizde ağlayalım o zaman dedim hoca ağla verim demez mi ne aglicam isterseniz dersten koyun not için hayatta ağlamam dedim tabi geçirmiş dersten komik değil ama bi an bu geldi aklıma
Komik değil ama lise de tarihten hoca 2 puan verse 55 den 3 alacaktım. Vermemiş hayvanat kızın biri ağladı zırladı bende çıktım kapı önünde söylendim bizde mi ağlayalım diye. Hoca çıktı ne diyorsun dedi dedim 2 puan versen ne olurdu illa ağlamak mı lazım dedim takmadı beni gitti. O kızı geçen senelerde eşim arkadaşlarından biriyle dedi onlara geçip gelecez diye dedim bi bakayım kimdir bu arkadaşı neyin nesidir bir girerim o zırlayan kız yanında onunla evlenmiş
1,492,932 soru
24,393,587 cevap
349,484 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın