0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar iki gündür çok ağrılarım var belimden vuruyor kasiklarima düz3nli değil sürekli bir ağrı bu ve sanki rahime bıçak saplanır gibi oluyorum ay diye bagirtacak durumda saplaniyor bebeğimde içeride iki gündür aşırı hareketli sizce neden doktora gitmeli miyim korkulacak bir durum mu 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok canım normal bebek hareketi hızlı olduğu için agriyor
tarafından
Rahime baskı yapar mi hareketli olması canım ikinci gebelik ama inan unuttum 7 yıl geçti üstünden
tarafından
Artık sığmıyor içine o haftalarda hareketinden ağlıyordum öyle hatırlıyorum ama sancı olursa git
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım ben 34. Haftada senin dediğin gibi belimden kasiklarima doğru ilerleyen sanciyla acile gittim bir de bebeğim çok kasiliyordu acil sezeryana alındım bebeğimin kalp ritmi düzensiz di bence sen de bekleme git bir görün derim en azından için rahat etsin 
tarafından
Kuveze aldılar mi canım ya çok korkuyorum birşey olacak diye
tarafından
Evet canım 8 gün kuvozde kaldı şimdi 28 aylık canım
tarafından
Bekleme canım ne olur ne olmaz en azından için rahat eder benim sancilarim sabah başladı eşim gece çalışıyor işe gitmeden bir acile gorunelim dedi öyle gittik hemen doğuma aldılar o yüzden sen de git canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım
tarafından
İnşallah canım ya beklesin daha çıkıp napcak erkenden sağlıkla doğdun zamanında
tarafından
Bu arada Allah bagislasin yavrunu maşallah büyümüş
tarafından
Allah razı olsun ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 341 göst.
7 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,391 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 255 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Sevgi bahar (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 170 göst.
+1 oy
2 cevap 60 göst.

413,355 soru

12,444,990 cevap

46,128 kullanıcı

Kategoriler

...