0 oy
694 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (849 puan) tarafından
Ya eski işyerinde bir kız vardı sonra eşimin işyeri değişince ben bu kızın. Numarasını sildim sonra eşimle konuşmuşlar falan eşin mi istemedi falan demiş ne haddine senin böyle bişey diyosun evli adama. 

Eşimde iki gündür gece 1e kadar çalışıyorlar bir yerin açılışı var baya 20 kişi toplanmış o kız da gelmiş oraya 5 kişi falan foto cekilmisler eşim bana attı akşam. O da mı orda dedim evet dedi güldü bende cevap vermedim. Sabah konuşmadım da bişey mi var söyle diyo kafanda kurmuşsundur bişey diyo hayır dedim.

Ya adamın kiskanilmak hoşuna gidiyor yada saçma sapan hareket yapıyorum. Napicam ya düşünmeden edemiyorum 

21 Cevaplar

+1 oy
(1,928 puan) tarafından
Eşiniz bile bile sizi sinir ediyor kıskanılmak hoşuna gidiyor. Ama siz bu kadar üstemenize rağmen inatla tekrarlıyor. Çok itici vallahi 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Gülerken ağzına tekme atsaydin. İyi bk yemiş 
+1 oy
(2,514 puan) tarafından
Valla kuzum kıskanıp go.tunu kaldırma adamın 
0 oy
tarafından
Esin mi istemedi ? 

İstememesi çok normal değil mi neden hesap soruyor ki ben bile sinir oldum okurken 
(849 puan) tarafından
Ya demi ne hakla böyle biseyi sorarsın kimsin sen. Çıldıracam valla
tarafından
Bunu eşin saglamali ya sen sinir olup silsen ne fayda işyerinde konuşabilirler yani gene de .
0 oy
tarafından
Bence bilerek yapıyor.  Umursama 
0 oy
tarafından
Senin bu kadar rahatsız olup, numarasını sildiğin biriyle o zaman neden konuşmuş? Kızın böyle birşey sorduğunu da hiç sanmıyorum açıkçası. Denk geldikleri ortamda bilerek sana resim göndermesi de ayrı bir gariplik. Eşin kıskanılmayı seviyor demeyeceğim çünkü eşin seni huzursuz etmeyi, sorun çıkmasını seviyor. 
0 oy
(371 puan) tarafından
Sevgili  muhabbeti gibi odamı orda deyip eşinin de evet diyip gülmesi , garip geldi.
0 oy
(742 puan) tarafından
Bnde bazen senın gibi oluyorm ama snra kendimize yapıyrz boşver takma esine guvenıyosan kıskanma cnm
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Yaa seni bilerek sinir ediyor sende kaniyorsun bnm esiminde iş yerinde makyajli kızlar falan çok vardi eşin karakterliyse korkma bir şey olmaz.
0 oy
tarafından
Bilerek yapıyor kiskanilmak hoşuna gidiyor
0 oy
(145,094 puan) tarafından
esinmi istedi diye sormaya ne hakki var aay bak bela iste
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Haklısın .....
0 oy
tarafından
Ben eşinin evet dıyıp gulmesıne kızdım yanı bılınclı kıskandırıyor senı ama soyle de dusun bırsey olsa bunu yapmaz çekınır, hıc takmıyor gıbı yap bence
(849 puan) tarafından
Haklısın
0 oy
tarafından
Şimdi de evli adamlar popüler oldu galiba, benim evlenen arkadaşlarım oldu artık iletişimi eşleriyle kurdum, ne kadar kardeş gibiyiz desek de kadın sonuçta kıskanır haklı olarak. 

Şimdi ki kızlar için evli erkekler daha cazip gibi, erkek de suç yok mu suçun büyüğü erkek de zaten. Hepsini aynı ateşte yakmak istiyorum
(849 puan) tarafından
Aynen bende evlendikten sonra işler daha da değişti sevgililige benzemiyor ki bu o erkek yapmaz benim kocam etmez demiceksin hepsi aynı bence
0 oy
tarafından
Eşinin en iyi huyunu sen bilirsin benim eşiminde çok kız  çalıştığı var muhasebeci falan ama  samimi iş yeri dışı konuşmada olsa bey hanımefendi bey mesla Ali bey bugün  çok açtım poaca alınmamış falan her zaman takip ederim .... Fotoyu sana atmış emin ol gizli saklı bişey olsa o kızın geleceğine haberin olmasın diye neler yapardi kalbini ferahlat kiskan ama dozunda 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Benimde eşimin iş yerinden bir kıza çok gıcık kaparım ama eşim benim hassasiyetimi bildiği için ne kızın numarası var telefonunda ne de muhattap olur onunla esin bile bile böyle yapması saçma 
0 oy
(852 puan) tarafından
Yani kiz sağlam değil belli lakin sen hatalısin...aklında yoksa dahi adamın aklına sokuyorsun takipte kal lakin asla belli etme ...
0 oy
(1,446 puan) tarafından
Bu kadar samimi olmaları fazla canım bazı kizlar fazla cilveli gerçekten cıvık kızları hiç sevmem ciddi bi şekilde uyar bence 
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Yahu benim de erkek arkadaşlarım var ama hiç biriyle mesajlaşmam bekarken de öyleydim evli adama ne diye mesaj atarsın tabi ki art niyet ararım aramaya gerek yok hatta art niyet var kocana da sert çık valla yapmasın seni daha çok rahatsız eder güvenin kalmaz ne ayıp yaa lisede miyiz Allah aşkına ne o kıskandırmak falan hiç hoş değil hiiiç bence senin kızman çok normal 
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Sen kıskanmakta ve sinirlenmekte haklisin anlaşılan eşinde kiskanilmak istiyor. Bence rahatsız olduğunu kesin ve ciddi bir dil ile belli et. Devam edecek olursa da işin hic iyi bir yere gitmeyeceğini soyle kaybedersin benide de

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 270 göst.
10 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Muge (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 916 göst.
3 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,030 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,558 göst.