Kizlar Günaydın bütün gece uyuyamadım dun bizim burda pazar kuruluyor arabayla gidiliyor kayinpeder nerdeyse her hafta kaynanamla beni götürüyodu alışveriş yapiyoduk hatta 2 gün öncesine kadar ds kizlarim hastalandı onlari götürdük gayet.normal bi adamdı nolduysa artık dun aradim kaynanami gidiyomusunuz diye gidiyoruz dedi bu arada 2 tane kizim var esim eve hep gec geliyor markete bile zor gidiyorum mecburum gitmeye yani neyse kayinpeder geldi aldi bizi dedim baba para çekelim bankamatige bu başladı of beni çok yoruyorsun bi daha gidip gelcem bilmem ne saydirmaya basladi bisey daha dedi anlamadım dedim ben isitme engelliyim çünkü yok bisey lanet olsun diyip bağırdı orda dicektim indir bizi gitmeyelim pazara diye daha da hircinlasir diye bisey demedim neyse pazarda kiyafet bakiyodu kaynanam naylon olanlar vardı kayinpeder yüzüme bakıp diyoki bizim naylonlarla işimiz olmaz bana laf sokuyo neyse tovbe dedim sustum eve geldik esimin de doğum günüydü pasta keselim dedik aksam kestik falan bizde büyük kizim 3 yaşımda bazen telefonumu veriyorum video izliyo diyoki sen bunu hic takip etmiyorsun eğitim vermiyorsun noye baba neyi var dedim gayet akilli hi hi belli belli diyo biz pasta yerken kizim durmadi ilgi çekmek için kolumuza falan vuruyo buna bi bağırdı kaynanam kızdi mapiyon Mustafa sakin ol diye bana diyoki sen bunu dayağa alıştırdın yemin ederim alakası bile yok 3 yaşındaki kızı niye döveyim baba dedim belli baksana bizi dovuyo diyo Allahim bunun gibi birsuru çıldırttı beni sabır çektim en sonunda küçüğü uyutma bahanesiyle odaya geldim onlarda gittiler evde namaz kıldılar bana diykki imansız ibadet yok hic sizde bilmemne dicektim senin oğlun daha gusül abdesti almito bqna soyleyene kadar kendi oğluna bak ustume yürür diye demedim