Kızlar merhaba öncelikle eşimle evleneli 3 yıl oldu kaçarak evlendim ve bunun için köpek gibi pişmanım eşim askere gitmeden önce bizi evden kovdular gayinpederimgil neyse barıştık sonra bana yapmadıklarını koymadilar sonra annem doğum yaptı annemlere gidecez dedik 2 sattlik yol gidemezsiniz dediler giderseniz buraya bidaha gelmeyin dediler neyse biz gittik tabi içinde küfürle beraber dendi sonra biz köyde annemlerde 15 gün kaldık geri geldik kayinpederimgile akşam geldik geri evde yokladı sabah oldu bize niye geldiniz soyle böyle dedi evden kovdu biz tekrar annemgile gittik ve 6 ay köyde kaldık sonra eşimin askere gitmesine 15 gün kala gayinpederim köye geldi ve eşimi ikna edip bizi tekrar kendi evine getirdi çekmediğim dert çile kalmadı eşim askerdeyken neyse eşim geldi askerden ev ayircak olduk evi ayırıyoruz diye bize yine kustuler 3 ay konusmadilar artık bunaldım eşimle ayrılma durumuna geldik kayinpederim yüzünden annemi aradım ben istemiyorum yoruldum beni götürün dedim neyse babamın geldi konuştuk faln ben 1 haftalığına kafa dinlemeye köye gittim o sıra hamileymisim ben bunu bilmiyordum geri geldim 3 4 aydır gayinpederimle konusmiyorduk ama şuan yine baristilar eşimle ve eşimin huyu çok değişiyor babasıyla barışınca 12 13 gün sonra doğumum var ve çocuk icinmi neden anlamadim bana çok iyi davranmaya başladılar bende o kadar sevinç yokken onlar nasıl olacak kimse benzeyecek konuşmaları olmaya başladı ailesiyle barışmaya önce kızımın adını elif koyacaktık şimdi tutturdu anasının adını koyacak kafam Allak bullak oldu ailemi özledim babama üzülüyorum birde biz evi ayırırken bana eşya almadılar iğneleri yok bende içimi sizlere dökmek istedim eşim sizce zaman geçtikçe iyice değişir mi:(