Ay yok ya yok yok derken kayinpeder im başımıza dert oldu bigun buraya kayinpeder sorunu yazicam aklımın ucundan geçmezdi şimdi anlatıyım ne oldu
Dün gece 12 gibi eşimi aramış ben iş yaparken neyse demiş ben size gelicem 1 hafta kalicam.
Sonra eşim demiş baba ev ısınmıyor bizde odada yatıyoruz yatacak yer yok 2 + 1 ev oda demiş ben sizin yatak odasında yatakta yatarım soğuk olsun lan ben daya yatağımda bırak milleti milletin bebesini bile uyutmadın sen kimsin eşim demiş o işi geç öyle hı dünya yok neyse siz yatın soğukta demiş busefer çocukla Bn soğukta yatcam kafayı yemiş dedim istemiyorum gelmesin gelicem sana mı sorucam demiş ev benim he orda benim hatlar koptu niye derseniz
Düğün yapicaz baba düğünü yap dedi senin baban kim eo yapsın anana sor dedi sen benim çocuğum değilsin dedi eşimi yolladı psikolojisini bozdu bir tene iğnesi bile yok evde kuruş para almam herseyi kendimiz yaptık benim evim dedi dedim sen kimsin eşim susturdu kavga etmişler tabi beni yolladı odadan hala geliyorum yarın diyor ay krize giricem bide kendini bir *** sanıyor ben ne dersem o olacak dedim k.b ben senin hizmetcin değilim oğlun yapsın patavatsız.
Ay yok delircem geceden beri k.b uzun oldu ama hakkınızı helel edin valla Birtane arkadaşım bile yok anlatacak size paylaştım bende sizce yarın gelirse ne yapayım ben