Kayınvalidem evlartlarini kayiriyor bu da benim canımı sıkıyor ve her şey ona göre olacak onun istediği gibi olacak pazar günü kalabalık misafirlerim gelecek ben burda gelinim başka bir ilden geldim hepsi onların tanıdığı bir gram yardimi dokunmuyor. Bu arada 7 aylık bebeğim var dış çıkarma doneminde huysuz bana sormadan şu tarihte bebek mevludu yapacağız diye herkese yaymış haberi. Hatta geçen hafta pazar yapacaktı bende temizlik yapmadım halılarını halı yikamaciya vereceğim dedim de son bahar girince ver dedi. Bundan iki ay önce eve taşındım o zamanda verecektim evi taşındıktan sonra ver demişti bende bu sefer geçen de böyle böyle demiştin anne dedim ben bu sefer vereceğim dedim eşim de kaynanamın ağzına çok bakıyor. Şimdi aradı ev temiz olsun ha bak misafirlere ayıp olmasın diyor gerçekten tahammül derecesi sonlarda Allahtan kayinbababam beni tutuyor. Diğer eltime bir şey istese koşa koşa gidiyor. Gizliden evden bir şeyler götürüyor babamdan habersiz Nasıl bir yol izleyeceğim ne yapacağım bilmiyorum artık bana akıl verir misiniz? Daha bir sürü şeyleri var lafi söylüyor söylüyor ondan sonra da şaka dedim ben onu diyor babam bile bir iki defa azarladı bu laflarina