Eşimin yengesinin üç oğlu var biri 20 birisi 18 diğeri 12 yaşında koca koca çocuklar evi çöplüğe çeviriyor yengemde söyleniyor habire küçükken erkek bunu yapmaz şunu yapmaz diye diye bu hâle geldik çok pişmanım boş tabağı bile mutfağa koymuyor bunlar diye söylenir hep, benim iki minik kızım var biri iki buçuk yaşında diğeri 11 aylık oyuncaklar dagilinca, küçük kızıma diyorum toplayalım diye iş öğretiyorum sorumluluk aldiriyorum oğlum olsaydida aynısı olacaktı, bende aynı düşüncedeyim seninle. Kayınvalidemin oğlu var 9 yaşında o da diğerleri gibi annesi koysun diye bekliyor herşeyi ama biz köye gidince yada onlar buraya gelince kek pasta yaparken onu çağırıyorum yanıma birşeyler diyip yaptırıyorum eşyalarını toplattiriyorum. Bu şekilde erkekler için bile daha iyi, yengem demiştim ya onun annesi yatalak hastanelere gidiyor kadın bir hafta gelemiyor o üç oğlan birde babaları bir haftada evi savaş alanına çeviriyor bide yemek bilmezler hayatta habire dışardan söylüyorlar falan hiç beğenmiyorum huylarını.