+1 oy
1,371 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından
Merhaba kızlar 

3 aylık bebeğim vvar. 3 aydır eşimle yataklarimiz ayrı . Ben çocuk odasında yatıyorum. 2 kızımız var . Büyük olan 5 yaşında. Büyük kızım yalnız kalmasın diye çocuklarla ben çocuk odasında yaticam bı sure. Eşim bana bundan dolayı mı tavır alıyor ne yapıyor bilmiyorum ama (gururludur) bana karşı soğuk davranıyor. Sizler eslerinizle aynı oda da mı kalıyorsunuz . Bebisle yatabiliuor musunuz. Bizim bebek daha geceleri anca uyumaya başladı ama büyük kızım yalnız uyumaktan korktuğu için yatak ayırmak zorunda kaldım. Küçük buyseiye kadar böyle olmak zorunda. Sizde durumlar ne şekilde. Acaba eşim bana bundan dolayı mı tavır alıyor. Gururlu olduğu için hayatta söylemez soruyor um da. 

55 Cevaplar

0 oy
(363 puan) tarafından
Biz evlendigimizden beri ayrı yatarız çocuk soğukluk getirmez eskilerin saçma sözleri bunlar uyku uyumak içindir Japonlar hep ayrı yatar kaliteli uyku için insanı soğutan kötü sözler kalp kiriklaridir yaşanması gerekirken yasayamadigi mutluluklarıdir  görücü usulü yada sevmediği halde aynı yatağı paylaşanlar çoktan bir yattığı için aşk sarhoşu olmalıydı bu söylemlere göre eşini sen tanırsın 
(50 puan) tarafından
Aynen aradigim cvp diyebilirim. Demek ki yatak tan dolayı kavga neyim olmuyor bence . Olmamalı. Bazen şartlar dan dolayı her şey olabiliyo
(363 puan) tarafından
Kesinlikle bizim mesela kavgamız eşimle karakterlerimiz tamamen zıt çocuk yokken calisirken belki bu derece fark etmedik birbirmizi ama şimdi eline muhtaç olmak çocuklar ekonomik sıkıntı herşey yıprattı ilgisizliği hat safhada ülke olarak çok kötü dönemdeyiz belki ondandır birazda bunlar bizim gibi değilki içinde yaşarlar herşeyi toprak burcuysa saten suratsız olurlar herşeye sarar trip gurur ne ararsan bulursun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bn bı defa ayrı yattım adam bihafta konuşmadı:))
0 oy
(3,034 puan) tarafından
Ne hamileyken ne bebek olunca yatakları ayırmadım ben salonda yatayim siz rahatca yatin yatakta dedi kabul etmedim ikimizinde çocuğu rahatsiz yatcaksak ikimizde yatcaz gece ben çocuğa kalkiyosam o da kalkcak tek kişiyle olcak is degil o
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Ben ne eşimden ne çocuklarımdan ayrılırım dedm oturma odami yatak yaptiydim oğlum beşikte yattı kızımda kendi beşiğinde bizim yatak odamız a iki beşik fazla geldiği için ben yine eşimle yattım sezeryan dikislerimde açılma oldu o zaman eşimle ayrı yattık korktu çünkü sana zarar verdim diye benim hemen basucumdaki koltukta uyudu eşim de ayrı yatmak etkiler soğukluk verir 
0 oy
(7,035 puan) tarafından
3 küçük bebeğim var doğum yapar yapmaz gidip eşimle uyurum daha yatak ayırmadim sadece ilk dogumumda 20 gün kaynanamlarda kaldık o zaman eşimle aynı odada farklı yataklarda yatık o kadar çoğu zamanda yine onunla uyku saatine kadar otururduk sağ olsun kaynanam bizimle uyurdu bizim olduğumuz oda sicakmis sjsjsj ev doğal gazliydi Allah'tan bütün her yer aynıydı 20 gün sonra kendi evime geçtim yine aynı devam etik beraber uyumaya 
0 oy
(183 puan) tarafından
Adam sana soğuk mu davranıyor? Boşamadığına şükret bence. Böyle saçma sapan sebeplerden yatak mı ayrılır? Bebek için anne yanı yatağı diye bir şey var, gayet kendi yatağının yanında tutabilirsin. Övür çocuğun zaten kocaman olmuş, başına koyarsın cicili bir gece lambası, yatmadan önce de bir masal okursun çocuk zaten yarısı gelmeden uyur. Bu kafayla hem çocuğa zarar veriyorsun hem kocanı soğutuyorsun. Sonra vay efendim niye böyle davranıyor? Nasıl davranacaktı başka?
(50 puan) tarafından
Canım kocam halinden memnun mu değil mi bilmiyorum ki. Beraber uyuyalım falan demiyor
(183 puan) tarafından
Gururlu bir adam diyorsun kendin, niye desin ki? Yatak ayırmak ayrıca cinsellik de yok ya da düzensiz demektir ve bunda gerçekten boşanma sebebidir. Eşin bunu ister/istemez bilemem ama sen o yatağa manasızca soğukluk sokmuşsun. Bir an önce kendini toplamanı öneririm yoksa çok dövünürsün.
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Canım benim kızımda 5 yaşında korkuyor yalnız yatamıyor bebeğimde 13 aylık oldu biz hiç yatağı ayirmadik hepimiz oturma odasına geçtik yine de eşimle beraber uyuyoruz. Yanlış yapıyorsun 
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Kendi elinle yanlış yola sapmissin gibi geldi heleki şu zamanda canım yatak ayırmak çok büyük hata 
0 oy
tarafından
O zaman oda sana yardım etsin gelsin cocuklarla beraner uyusun onlar uyuyunca geçin odanza bazen erkekler insanıbçok soğutuyor cidden severek evlenirsin ama soğursun ne yaoarsan yap yaranamazsn ve gözleri hep dısarda olur yapmiyorum diyeni bile yaoat
0 oy
(3,177 puan) tarafından
Büyük kızını doktora götür pedegoga ayrı yatmaya alıştır. Yoksa eşinle ayrı yatmaya devam edersen şeytan girer araya Allah korusun yuva yıkılmaya kadar gider. Eşle yatak ayrılmaz. 
0 oy
(1,790 puan) tarafından
Yatak ayırma bana çok saçma geliyor ilk cocugumdada ayırmadım 2cide de ayırmadım bebiş beşiğinde yatıyor oğlumda biraz kıskandığı için yanımızda yatmaya başladı normalde odası ayrıydı
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Çocuk korkuyorsa babası onu uyutsun tatlım, sen annesiysen o da babası ona da sorumluluk ver kendini geri plana çekmişsin
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Canım bu sorunu en başka yaşamamak için büyük kızıni daha erken ayrı odaya alıştırabilirdin bebekte yanınızda uyurdu. Şimdi benim iki ve üç yaşındaki kızlarım kendi odalarında yatıyorlar 1yasinda kendi odalarona aldım kapılar acik dursun yeterli birşey olsa sesini duyarsiniz
(50 puan) tarafından
Valla canım halinden memnun mu değil mi bilmiyorum bile. Beraber uyuyalım falan demiyor hiç. Gurur mu yapıyor bilmiyorum
0 oy
(136,919 puan) tarafından
olmaz oyle sacma
(50 puan) tarafından
Valla canım halinden memnun mu değil mi bilmiyorum bile. Beraber uyuyalım falan demiyor hiç. Gurur mu yapıyor bilmiyorum
0 oy
tarafından
Canım hiç diğilse yarım saat gidib yaninda uzan bi tatlı söz bir şefkat bir cilve yap
(50 puan) tarafından
tarafından
demesine gerek yok ki.Sanırsın misafirliğe davet edecek:D musait olduğun zaman git koynuna sokul.Uyanık olmasına gerek yok ki. Uykuda olsun bol bol  okşa öp. Bak uykuda bile  yüzünde tebessüm olarak uyanacak.
0 oy
tarafından
Eşiniz kirilmasa bile araya soğukluk girer ayrı ne yalın edjn yatmayin derim.
0 oy
(92 puan) tarafından
Ebeveyn olunca nedense eş olmayı bi kenara atıyoruz. Bnce çok yanlış yatak ayırmak, hatta oda ayırmak. Hem çocugun 5 yaşında ebeveyn ile yatmasına gerek yok özgüveni zedelenir. Hemde bile bile göz göre göre evliliğini baltalıyosun. 
0 oy
(1,928 puan) tarafından
Insanın kalbi kırılınca ne gözüm görsün ne gönlüm katlansın bu duruma moduna geçiyor. Allah kimseyi evliliği ile imtihan etmesin. Ben seni çok iyi anlıyorum. Gözüm gönlüm beynim nefsim katlanamıyor.. 
0 oy
(626 puan) tarafından
madem yatak odasında eşinle yatamıyorsun çocuklar yalnız kalmasın diyorsun o zaman salonda hep beraber yatın koltukta büyük kızın uyusun küçüğün beşiğini salona alın sizde yere yatak serip uyuyun erkek milletini yalnız bırakmaya gelmez şu an bizde ayrı yatıyoruz ama ben doğum yapalı 23 gün oldu bazen gelmek istiyo atakta kızımla yatıyorum 40ım çıktıktan sonra yatak odasında beraber yatıcaz arada adamın gönlünü hoş tutmak lazım bazen yatak odasında yatarız o uyuyamaz oturma odasına gider tvyi açar öyle uyur 
0 oy
(3,080 puan) tarafından
Yatak ayırıp çocukların gece sorumluluğunu üstlenmek yapılmaması gereken bir şey. Baba da alsın sorumluluk gerekirse hepiniz aynı odada yatın. O çalışıyor olabilir ama sen de gunduz evde yan gelip yatmiyoraun sonucta

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 640 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Semraclk (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 388 göst.
26 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ebru038 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,262 göst.
19 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 623 göst.