0 oy
1,268 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından
evdeki halinizden bahsedin kizlar biraz mesela neler giyip g3ziyorsunuz esiniz gelince falan degistiriyor musunuz

45 Cevaplar

+12 oy
(12,777 puan) tarafından

image

ahanda böyle sjsjsjsj 
tarafından
Cok çekici bi tercih :D
(16,481 puan) tarafından
Bu şey değil mi NAVRANİ YIRTIK DON :D asjjajsjsj
(12,777 puan) tarafından
Ta kendisi ahahaa
tarafından
Vala bende de bu var hatta bu güzel benimki biraz daha siyah kapalı renk:))
(12,777 puan) tarafından
Ananem banada yeşilini hediye etmişti ;))
-Reklam-
+2 oy
(14,123 puan) tarafından
Bilmiyorum tamamen kendi fikrim.ama kendinizde eksik aramayi birakin bence bi insan seviyorsa deger veriyorsa makyaja gerek varmi tamamen karakter meselesi bu insan sevsigi zaman her halinle sever dger verir he yaparsin hosuna gider o ayri o da esnin huyunu suyunu sen daha ii bilirsin cnm ama kendi fikrimce bir seyler yapmaya calismak bana gore degil ben neysem oyum beni gormus sevmis begenmis evlenmisiz eger sonra degsmisse zaten ugrasmam
(1,169 puan) tarafından
ya eksik aramak degil ama bnimki dile getiren biri degil gwc gun tayt tsort bide fondöten rimel surdum bugun cok guzelsin hep boyle ol dedi bi sarildiginda bnde sasirdim kirginim soramadim da bisey aceba cocuktan sonra cok mu saldim kendimi diye dusunmeye basladim cocuk olmadan calisiyordum o zman surekli makyaj kiyafet oluyordu simdi bakimsizim ya ondan mi boyle oldu aceba diye dusundum
tarafından
++++++
(14,123 puan) tarafından
Yani her zaman bakimli olamayiz yaptigimiz bir suru sey var ev is yemek cocuk bunlarla dger bicilmez he esin makjayli ol diyosa bilemyrm ama ben kendimce nasilsam oyleyim makyajda yaoarim normalde gzerim evde kendim icin ikiside :)
tarafından
Uvvvv Baby:)))
+1 oy
(256 puan) tarafından

Kafamı kaşıyacak fırsatım yok :D

(1,169 puan) tarafından
ayni bn = pijama
+1 oy
(3,833 puan) tarafından
Pijamayla gezerim özeniyim dersem pijamayı çıkarır eşofman giyerim sjsjjssjjs
0 oy
(11,186 puan) tarafından
Değiştirmiyorum kıymet bilene yapılır öyle şeyler matigi ile 
(1,169 puan) tarafından
cok dogru soyledin bn pijamayla falan dolaşıyorum acaba hata mi yapiyorum diye dusundum disarida birini gorse bakar bn yanindayken bide olmasam ne yapıyordur bnde mi hata var ki
(11,186 puan) tarafından
Dışarıda başkasına bakıyorsa bütün sorun eşin de cnm
0 oy
tarafından
Bazen pijama bazen de rahat esorfman 
(1,169 puan) tarafından
makyaj falan
tarafından
Yok yapmıyorum anca dışarı cikarsam yaparım . Kızımla parka vs gidince çok az rimel falan o kadat
0 oy
(7,750 puan) tarafından

Koca don tişört :D

(7,750 puan) tarafından
Napim kız bida özel suslencemi uğraşamam vala
(242 puan) tarafından
Zaten bide bu sicak bunaltici hava ne suslencem ustume farkli bisi giyeyim hemen bunalıyorum
(242 puan) tarafından
Kocam da hiç niye kendine bakmiyosun fln da demedi
(7,750 puan) tarafından
Bakmanı istiyorsa çocuğa baksın yemek yapsin sende bak cnm
(242 puan) tarafından
Yok demiyo ama bazen de kendime diyorum genc kızsın guzel giyin kendine bak diye ama sonra amann diyorum
0 oy
tarafından
Pijama atlet bebek var malûm
(1,169 puan) tarafından
ya valla sevindim tek degilmişim:)
0 oy
(364 puan) tarafından
Eşofman veya tayt üstü tshirt giyiyorum özellikle bisey yapmıyorum 
(1,169 puan) tarafından
makyaj falan
(364 puan) tarafından
Evde sadece krem kullanıyorum dışarı çıkarken bile çok hafif makyaj yaparım
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Valla baya baya eşofman felan süslenip puslendigim zamanlarda hiç umursamıyor babaannemin donunu giyip saçları tepeden toplayınca sen ne güzel olmuşsun diyip peşimde geziyor :)))
(1,169 puan) tarafından
ayyy keske bnimkide oyle olsa sanirim bnimki makyajli boyle taytli faln seviyor ayda yilda bi kere yaptim uzun zamn sonra ne guzel olmussun hep boyle ol diyor nasil olacaksam hep
(1,336 puan) tarafından
Valla benim kide makyaj sevmiyor hemen ya git sil nolur felan diyor ben düğünümde bile makyaj yapmadım
0 oy
(2,768 puan) tarafından
Pijama tişört hava sıcaksa şort 
0 oy
(656 puan) tarafından
Günlük kıyafetler giyiyorum eşofman falan giyemem çünkü kayınvalidelerle birlikte yaşıyorum bir de bekâr kaynım var rahat değilim yani bazen canım isterse bir bakımlı olur makyajımı falan yaparım bazen de saldır saçak gezerim:))
(1,169 puan) tarafından
ayy bn senin yerinde olsam hele ki hicbisey yapasim gelmez
(656 puan) tarafından
Valla aynn ya
0 oy
(29,123 puan) tarafından

Maho Ağa donu tercihimdir

(1,169 puan) tarafından
al bnden de o kadar
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Valla canım ben eş gelsin gelmesin hep bakımlı otryom karşı komşum dioki nereye gidecen yine hazrlanmissin dio ama halbuki saçlarımı hergun yaparim altıma ustume paspal bisi giyemiyom benimkide alışmış gecen bi bol eşofman giydim kafana saksimi düştü bu ne hal dio:D 
(1,169 puan) tarafından
valla hergun hergun ne giyiyosun mesela bide hergun makyaj yapsam parayi makyaja yatiririm herhlde bnimki oyle olmami istiyor sanirim
(22,067 puan) tarafından
Çok makyaj yapmamki yüzüm zaten lekesiz bi kaş fari bide dudagimi parlatirim okadar ama saçıma üstüme cok önem veriyom ben bekarkende böyleydim
(1,169 puan) tarafından
valla cok iyi hergun giyecek ne buluyorsun valla biseyler aliyim diyorum ne alacagimi da bilmiyorum
(22,067 puan) tarafından
Asko inanki mesela şuan bi su yeşili şort var altında ustumdede askılı beyaz tişört var inanki alman şart değil evde illa taytin falan vardir giy ustune bi askılı tişört veya normal bi tişört yap saçlarını hafif bi makyaj sür ojelerini otur eş icin dgl emin ol kendin bile mutlu hissedersin
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Tayt tsirt bazen şort tsirt bazen de  gecelik çıkarmıyorum bile elbise  gibi görünen geceliklerim var onunla duruyorum havalar çok sıcak 
0 oy
tarafından
Havalar ısındığı dan beri tşört ve tayt giyiyorum saçımda toplu olur ama öyle makyajfelan yapmam 
(1,169 puan) tarafından
bnde oyleyim ama esim biraz farklilik istiyor saniirm dile getirmedi ama
0 oy
tarafından
 Degistirmiyorum cogu zaman polarla 

Cogu zaman sortlu gecelik takimimla 

Cogu zaman ince kilotlu corap sortla

Cogu zaman elbise geceligimle

Gunden gune degisip canm isterse diyelim :)
(1,169 puan) tarafından
makyaj falan
tarafından
Makyaj yapmiyorum pek
  Esim makyajsiz yuzumun daha guzel oldugunu soyluyor ha ben sıkılrsam  makyajsizliktan yaparim
0 oy
tarafından
Eşim kıyafete filan takılmadığından boxer ya da şort üzerine de ince askı tşört ya da atlet ile takılıyorum. Zaten normal kıyafet giydiğimde evin içinde sıkılmıyor musun o şekilde ben rahat edemem diyor :) :) 
(1,169 puan) tarafından
ayy ne guzel ya valla degerini bil
0 oy
tarafından
pijama hariç. 
0 oy
(89 puan) tarafından

Yazin donla kisin montla :D:D

(1,169 puan) tarafından
:))) cok iyi

İlgili sorular

0 oy