Ev sahibi Şubat'ta haber verdi çıkın ben oturacağım diye sözde kendi ev sahibi fais bir zam yapmış oyuzden kendi oturacakmis inanmadık çünkü saf bı kadın değil bizdeki kira sözleşmesi bile hep hukuka uygun kafasına göre yapılan zamma sessiz kalacak bir kadın değil her neyse biz ozamanda kiraya zam teklif ettik ama kabul etmedi neyse nisandan beri ev bakıyoruz ama bulamıyoruz uçmuş durumda herşey eşimde tek asgari ücret ile çalışıyor birde bebek var zaten zor geciniyoruz ne taşınmaya güç var ne o kiraları ödemeye gücümüz. Pazar günü tekrar aradık ve ev bulamadığımızi orta yolu bulalım zam yapalım vs dedik kadında dinledi sonrasında musait olmadığını döneceğini söyledi dünden bugüne ses seda yok şöyle de bir durum var. Bu çıkın muhabbetinden bikac ay önce ev dubleks ama ikiye ayrılmış vaziyette usttede kiracı var tek daire olduğu için üstteki kiracıları üstümüze almamızı istedi kabul etmedik çok sıkıştırinxa da tamam deyip gecistirdik ama üstümüze almadık onları. Bugün üstteki kız yazdı üstünüze almanız için muvafakatname istedi bende taşınma gibi durum olabilir ev sahibinden haber beklediğimizi söyledim. Siz bu olayı nasıl yorumluyorsunuz. Sizce kadın bu üstüne alma muhabbetinden dolayı çıkın demiş olabilir mi ev sahibini tekrar aramalı miyiz yoksa bekleyelim mi ben aramaktan yanayım eşim bekleyelim diyor