0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (453 puan) tarafından
Kızlar az önce sordum size biraz korkuyorum diye beni cesaretlendirdiniz sağolun. 

Gününü netlestirdik şimdi. Kimseye demeden eşimle ikimiz gidip halledip dönmeyi düşünüyoruz dönünce söyleriz sünnet ettirdik diye isteyen eve gelir. Ayıp olmaz heralde dimi açıkçası kayınvalidem girdiği ortamlarda düşünmeden konuşan kalp kıran biri gelirse orda yine gereksiz konuşursa bende o stresle altta kalmam cevap veririm hiç hoş bi ortam olmaz. O yüzden sakin sakin kendimiz halledip dönmek istiyoruz. Normalde nasıl oluyo merak ediyorum siz nasıl yaptırdınız herkes hastaneye geldi mi ziyarete

8 Cevaplar

+2 oy
(7,862 puan) tarafından
Tabi ki sessizce yapın gelin. Çocuğun pipisinden parca kesildi diye ilan yapılmasına zaten gerek yok canım en doğrusunu düşünüyorsunuz. Şu sünnet düğünü saçmalığını bir kaldırabilsek ortadan keşke. 
tarafından
Ay benım gıbı dusunen bırılerını gormek ne guzel ya :D oglumun seyını kesiyoruz gelın dıye kart bastırıyor ınsanlar ya şaka gibi :D
(7,862 puan) tarafından
Sonra da o oğlan büyüyor ve pipisinin kutsal olduğunu düşünüyor üzerine halaylar falan çekildi altınlar takıldı sonuçta. Tövbe yarabbim
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Hastanede yatırmıyorlar kısa süren bir işlem kesip veriyorlar ☺️ 
(453 puan) tarafından
Evet yarım gün kaliniyomus sadece ama benim yeğenim olmuştu biz sülalece ordaydik :D yani öyle bi ortam mi olması gerekiyo yoksa kimse gelmese de olur mu
(4,876 puan) tarafından
Bence birirlerinin gelmesine gerek yok geçmiş olsuna gelen evine gelsin.
0 oy
(20,169 puan) tarafından
En doğrusunu yaparsınız 
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Canım zaten kısa sürüyo strrs olacağın bişi yok inan bnde cok evham yapmıştım ama inanılmaz basitmiş. Kayınvaliden gelmek istiyosa getir kırılmasın yazık, yok illa istemem diyosan da anne sen evde biiz bekle gelen giden olur falan de kırmadan
0 oy
tarafından
Canin 1 aylikken yaptirdim ben fitik ameliyatida olmustu sunnetide devlet hastanesiydi kimseyi almiyorlardi zaten ben girdim esim bile zoe girdi gece de annem gelmisti guvenlikciye yalvar yakar cocugu gormek istiyodu  kaynanam hastaydi gelemedi gelseydide kapida beklerdi hem ne gerek var hastanede okdar kalabalik sen stres olursun cocuguna tamamen veremezsin kendini hic tedirhin olma cok kolay gecio ilk cisi zor sadece
0 oy
(657 puan) tarafından
30 günlükken sünnet oldu. Hastaneye eşimle gittik. İşlem sonrası 3 saat hastanede tuttular. Annem evimde kayınvalidem kendi evindeydi. Valide hanım emin olmak için arayıp sordu annen geldi mi hastaneye diye. Sünnetten 2 gün sonra valide ve görümcem ziyarete geldiler. Bir daha da evime adım atmadilar. Sanırım olaya daha çok dahil olmak isteyip olamadıkları için kendilerince tavır yapıyorlar. 
0 oy
tarafından
Bızde 4 temmuza gun aldık bakalım neler olcak esımle ben gıderım babalar işte olcak zaten de belkı annemı alırım yanıma eve gelır gelecek olan orda ıslerı ne gıdıp gelcez babası ve benden baskasının ıcerı de almayacaklar ee ne gerek var 
0 oy
(485 puan) tarafından

Eşimle ben aldık götürdük, yaptırıp getirdik. Törenle yapılacak iş değil bence, hayatımda duyduğum en saçma şey sünnet düğünü olayı zaten...

Kimseye de söylemedik yaptırdık ettirdik diye, kime ne? Sıradan bir olay. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 71 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Aye1 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 41 göst.
0 oy
8 cevap 238 göst.
16 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianne_tugce (1,749 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 190 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde EceAtlas (147 puan) tarafından soruldu

411,338 soru

12,382,171 cevap

43,291 kullanıcı

Kategoriler

...