+1 oy
271 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (875 puan) tarafından
tarafından kapalı

Caaanımm köpüklü sütlü lattemle geldiim öyle uykusuzum ki uyursam gece uyuyamaz diye kahve içeyim dedim siz napıyorsunuzzzz ❤️

image

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

14 Cevaplar

+1 oy
(7,148 puan) tarafından
Temizlik yapiyodum sabah beri yemek yedik esimi işe gönderdim oturuyorum öyle
(875 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ben bugun hiiiç bir iş yapmadım hiç halim yoktu valla
(7,148 puan) tarafından
Benimde yoktu ama yarın misafirim var mecbur yaptım :)
-Reklam-
+1 oy
(20,414 puan) tarafından
:D evee yeni girdim bliyonmu arkadaşımdaydım ordan beraber okula gttk daha parka gidecektik okan hasta ya ateşlendi
(875 puan) tarafından
Oyy çok geçmiş olsun canım niye ateşlendi ki
(20,414 puan) tarafından
Dondurma yedi canım bademcikler şişmiş
0 oy
(7,975 puan) tarafından
K.pederim yemege davetli bize tüm gün yemek yaptim şimdi oturdum bekliyoruz sanada afiyet bal seker olsun cnm
(875 puan) tarafından
Teşekkür ederim canımmm şimdi nasıl da yorulmuşsundur aboo
0 oy
(732 puan) tarafından
Afiyet olsun ağlamaklıyım yavrumun yanındayım daha 21 günlük oğlum kolunu morartmış:(
(875 puan) tarafından
Yaaaaa kıyamam nasıl morartmış
(732 puan) tarafından
Yüzüstü yaptım gazını çıkarmak için fark ettim kolunu emiyor mu morartacağını tahmin etmedim
(875 puan) tarafından
Doktora gittin mi canım o ne dedi
(732 puan) tarafından
Gazı için ilaç verdi kuzum kolu da küçük bi yer sordum bebek bölümüne kaç kişinin daha öyle olmuş cildi hassas bilinçsiz çekince işte
(875 puan) tarafından
Oyyyy çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçer inşallah
0 oy
(1,837 puan) tarafından

Kızımla balkon sefasındayız canım :) 

image

(875 puan) tarafından
Prensesiii kocamaaan öppp benim yerimee ❤️
0 oy
(22,071 puan) tarafından
Bende gelem mi 
(875 puan) tarafından
Aayyy süper olurduuuu tek başına hiç keyfi çökmüyor kahvenin
(22,071 puan) tarafından
Aynen bebetommm eşlik ederdim yakın olsaydik
0 oy
(45,048 puan) tarafından

Yemek yedik eşim  kız kardeşimle  birlikte  balkonda çay icicez:)

(875 puan) tarafından
Afiyet olsun canım şimdiden ne güzeeell ben tekk başıma içiyorum :(
0 oy
(658 puan) tarafından
Kocam beyi bekliyorumm
(875 puan) tarafından
Kıııız ne güzel kocan erken geliyor benimki 10 dan aşağı gelmez
0 oy
tarafından
Afiyet olsun canım yeni eve geldim dişim için hastaneye gitmiştim iki tane kanal tedavisi yaptırdım ölüyorum şuan ağrıdan kafamı kaldıramıyorum zorla iki lokma yemek yedim ☹
tarafından
Kanka ilk defa yaptırdım vallahi öldüm öldüm dirildim neredeyse bayılacaktim doktorun elinde ☹ çok kötü çok bir tane de kırılmış dişim var onu da ayrı gidip yapacam dolgu yapılması lazım
(22,071 puan) tarafından
Inş iyi yapar doktor dolguyu cunku ben 2 kere yaptırdım azı olana 2side düştü yemek yerken
tarafından
Aboooooo kuzum bu azı değil üst sağ taraftaki en sonlarda kırılmış bugün yaptığım da kanal tedavisi 2 tane
(22,071 puan) tarafından
Valla kanka inşallah iyi yapar cunku araştır gogldanda dolgular pek sağlam olmuo ins tutar seninki
tarafından
Bakacam kuzum çok teşekkür ederim doktor çok iyiydi baya ilgilendi de çok detaylı yaptı bakalım şans bu da
0 oy
tarafından
Sade filitre kahve içiyorum bnde cnm affyt olsn
(875 puan) tarafından
Kıız ben hiç sade içemiyorum ya sadece içsem 10 şeker atıyorum içine sade içenleri acayiiip kıskanıyorum ya damak zevkiniz güzel
tarafından
Vala mi kız iy bişey değil içme puahah bnde sırf zayfliyim dye iciyom:))
(875 puan) tarafından
Bende kilo alayım diye her gün makarna yiyorum :D :D
tarafından
Alma kız bnce kilo ne ya pislik vala:)
0 oy
(13,537 puan) tarafından

Afiyet olsun bacım :)

Ben de kızı uyutmaya çalışıyorum uyumaz mı bi bebe 3 den bu yana ayakta  :D

(875 puan) tarafından
Aşkıııımm sen ne diyorsuuun benimki sabah 10 da uyandı aha yeni uyuduuu bir de gece hiç uyumamıştı sabah 8 de uyuyup 10 da uyandı düşünnn en son nebe suresini açtım valla öyle uyudu dene sende
(13,537 puan) tarafından
Bi daha uyanirsa öyle yapım canım memede uyucak hanım yemek bile yaptırmıyor kız taze bebe uyumaz mi bizimki uyumuyor anam benden dinç  :D
(875 puan) tarafından
Oyyy maşallah onaaa
0 oy
(2,770 puan) tarafından

Afiyet olsun:) bizdede durum köfte 

image

(875 puan) tarafından
Ayyyyyyyyyy içiiim gitti tarif verir misin aşkım ya ellerine sağlıkk
(2,770 puan) tarafından
Hemen anlatıyorum 1 su bardagı turuncu mercimek üzerine 3 su bardagı suyla iyicene haşladım sonra üzerine 1 buçuk su bardagı kısırlık bulguru koydum ocagin altını kapattım iyicene karıştırdım 20 dakika dinlendi o sırada yeşil soğanı doğradım maydonoz varsa maydonoz doğra. Kıvırcık yıkadım sonra yağda salçayı kavurdum pul biberi karabiber ekledim sonra bulguurla mercimegin üzerine döktüm tuzunu da atim iyicene karıştırdim soğuyunca elimle yoğurdum üzerne yeşilliği ekledim  tekrar yoğurdum sonra kivirciklari borcama dizdim sonra köfteleri koydum limon koydum afiyet olsun:)
(875 puan) tarafından
Ooooo ennn kısa zamanda yapacam canım çok teşekkür ederiim
(2,770 puan) tarafından
Afiyet olsun şimdiden ben maydonoz sevmedigim için saddee yesil soğanla karıştırdım
0 oy
tarafından

afiyet olsun . kaysılarım kurumaya gitti

image

(875 puan) tarafından
Ooooooo harika görünüyor ben kayısıyı normal yiyemiyorum ama kuru kaysıya bayılıyoruum
tarafından
Evet güzel oluyor. Kaysı ağacımız var. Rüzgar döküyordu meyveleri. Israf olmasın dedim.
0 oy
(999 puan) tarafından
Şuan ve var ne yok diye burda geziyorum:))
(875 puan) tarafından
İnanır mısıın bendee okumadığım soru kaldı mı diye bakıyorum :D
(999 puan) tarafından
Aynen;))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 214 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,730 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 571 göst.
0 oy
4 cevap 363 göst.
23 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 468 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,868 soru

12,245,385 cevap

37,058 kullanıcı

...