Kızlar Hatay da oturuyorum buralar sıcak olur ama geçen sene temmuzda anca ısındı Haziran'da o kadar sıcak olur mu aşırı bilemedim.Kiyafet için ilk öncelikle ne zaman alışveriş yapmak mantıklı ve sonrasında 0-3aylik kaç tane 3-6aylik kaç tane almalıyım fikir verir misiniz .Bir tane hastanenin çıkışı aldık ince olanlardan sonra onu aldığımda pişman oldum ince olduğu için bilemedim hiçbir fikrim de yok.22+2gunluk hamileyim
2 tane 10''lu bir tane 5li hastane çıkışı al
Bir kaç tane bence alt zıbın al . Ayrı üst al Tabi en fazla 3-6 ay al çünkü çabuk büyür bebiş. Birde kusar filan çok üst değiştirmek lazım .
Benimde mayıs sonu :D bende alıyorum yavaştan şimdiden
Canm 0-3 hc alma ble cunku hmen buyuyo cocuklar ben henuz bslamadm bebek alswerisne ayrintili ultrasndan snra inş.
Al bendede o kadar canım ya bnde Mayıs sonu doğum yapacam insallah bende Mersin'de oturuyorum yazın sıcak olur nasil kıyafet alacm çok kararsızım kışlık mi yazlık mi karar veremiyorum bı kaç kişiye sordum o bebek üşür dediler kafam karışık acikcasi
Benimde haziran ortası olcak bende bilmiyorum napcam daha 1 parça birsey almadım 14 şubatta randevum var yine ozaman gideyim almaya başlıcam yüzde 60 erkek dedi gösterdi ama emin olamadım die beklicem bakalım öyle alırım
Banada ALLAH nasip ederse mayisin 15 dedi adanada oturuyorum cok sicak memleket ama o zaman hava nasil olur bilemiyorum ince uzun seyler alirim buyuk ihtimalle insallah o gunleri gormeyi cumlemize nasip eder RABBİM bende yavastan baslayacam artik almaya hic biseyimjz yok
1,440,614 soru
23,682,281 cevap
310,351 kullanıcı