0 oy
1,216 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

En merak ettigim sey 

Ben spinal oldum ama dikmeden once bebek ciktiktan sonra hafif bayiltmislar o sirada doktora biberon getirdikmi diye sormusum kendisi abim gibidir baya anlatti guldu millet

Bide kizimin salyasi yuzume akti gosterirlerken ay bu salya akitio demisim 

Sizin varmi bole aniniz:D

25 Cevaplar

0 oy
(15 puan) tarafından
Spinal oldum aynı yerden mi kesiyorlar mi diye sordum
-Reklam-
0 oy
(333 puan) tarafından

:D :D:angel:

Ben de, ben normal doğum yapmak istiyorum diye diye ayılıp bayılmışım. 

0 oy
(774 puan) tarafından

Ben normal doğum yaptım ama kardeşim ameliyet olmuştu. Odaya çıkardılar. Tabii ateşi de vardı. 

Biz 3 kişi ona ıslak havlu yetiştiriyorduk. Bagırıyordu bize. Defoluuun defoluuunn, bu havlular kuruuuuuu orama burama koymayın. Ablam nerdeeeee ablamı çağırmadınız mı, haber vermediniz mi diye. Oysa hep yanıdaydım:D

Bir de kocam ameliyat olmuştu burnundan. Yanında annesi ablası ben vardık. Bunu odaya götürüyorlardı. Biz başındayız hepimiz. Anasını falan gözü görmedi. Direk bana dönüp aglamaya başladı. Nerdeydin, beni bırakıp neden gittin dye. Ahahahha:D çok gülmüştüm sonrasında

tarafından
Cok guzel yaaa
0 oy
tarafından

Bende salı günü oldum spinalle doktorum bana kahve yapmayı biliyo musn dedi bende evet en çok türk kahvesini iyi yaparım bol köpüklü olur demisim sonra da ordaki herkese browni kek sever mısınız die sormuşum onlarda evet demiş bende size Iyilesim bi tepsi yapcam cok guzel yaparım demisim hatta tarifini vermeye kalkmisim:D:D

tarafından
Ahahhahaha doktor kendi kasinmis bunda :)
tarafından
Aynen canm valla :)))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 297 göst.
0 oy
3 cevap 125 göst.
11 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraıbrahım (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 479 göst.
31 Ocak 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 304 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busra_oyku33 (80 puan) tarafından soruldu

409,622 soru

12,314,410 cevap

38,802 kullanıcı

Kategoriler

...