0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (40 puan) tarafından
Arkadaşlar selam belki görmüşsünüz karaca hatır barista diye bi kahve makinesi çıkarmış bende reklamlarda gördüm almayı düşünüyorum da kullanan var mı acaba

6 Cevaplar

0 oy
(7,812 puan) tarafından
Pek iyi yorumlar yok onunla ilgili internette .
(40 puan) tarafından
Trendyol yorumlarına baktım genelde insanlar memnun gözüküyor
-Reklam-
0 oy
(148,187 puan) tarafından
hatir mod aldiydim babanneme guzeldi
(40 puan) tarafından
sütlü, köpüklü yapabiliyor mu
0 oy
(45,026 puan) tarafından
Karacayi pek tavsiye etmiyolar ben çok arastirdim arzum okka minio dan bı çok kişi memmun bı bak istersen
(40 puan) tarafından
Trendyolda filan çok olumlu yorum gördüm birde bir çok kahveyi tek makine yapıyor ya oradan ilgimi çekti :) Bi bakayım canım onada sütlü köpüklü yapabiliyor mu
(45,026 puan) tarafından
Yok dibek ve Türk kahvesi sadece  yapiyo  sütlü felan yapmıyor burda bı çok kişi bı zaman sonra iyi yapmadığını söylemişti kahveyi yakiyomus galiba
(40 puan) tarafından
Esasında sütlü kahvede yapabilen bi makine bakıyordum :( Varmı peki başka tavsiye edebileceğiniz
(45,026 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum canım bı karacayi biliyorum bende arzum okkayi Alicam bu ay sonu
(40 puan) tarafından
Canım çok teşekkür ederim yorumun için bakıcam :)
0 oy
(51 puan) tarafından
Ben daha alamadım ama almayı düşünüyorum özellikleri falan baya iyi görünüyo
(40 puan) tarafından
bende yorumları bekliyorum kullananlardan :)
0 oy
(114 puan) tarafından
1 hafta önce aldım canım
(114 puan) tarafından
Ben latte çok severim süreklide içtiğim bi kahveydi valla dışardaki tatları aratmıyo diyebilirim zaten sadece latte değil 14 çeşite kadar kahveyi yapabiliyo ben sadece 3 tanesini deneyebildim hepside süper oldu
(40 puan) tarafından
evet öyleymiş ya bende araştırdım da baya çeşit çıkıyormuş hepsini türk kahvesiyle yapıyorsun dimi?
(114 puan) tarafından
Evet canım her çeşiti türk kahvesi ve süt kullanarak yapıyosun süt köpürtme aparatıda var kahve dükkanlarındakini aratmıyo valla
(40 puan) tarafından
Aklımda ne zamandır da tereddütlerim vardı gerçi fazla kötü yorumuna da denk gelmemiştim ama sormak istedim burdan da çok teşekkür ederim :)
(114 puan) tarafından
Rica ederim canım kahve seviyosan mutlaka al derim
0 oy
tarafından
Karacanın barista makinesinin pek iyi olacağını sanmıyorum. Türk kahvesi olarak kullanıyorum markayı memnunum. Uygun fiyatlı denk gelsin istiyorsan bir kapsül kahve makinesi bir de süt köpürtücüyle bütün kahve çeşitlerini yapabilirsin zaten.
(40 puan) tarafından
Esasında bir kere para ödeyeyim bi makine alayım senelerce istediğim gibi kullanayım istiyorum o yüzden çeşitli kahve yapıyor oluşu ilgimi çekti
tarafından
Karaca çok da senelerce kullanılmıyor. Onun için Philips De longhi gibi markalara bakmak lazım profesyonel gibi ama onlar da baya pahalı yani. O yüzden dedim yaklaşık karaca fiyatına kapsül kahve makinesi alırsan bir de süt köpürtücü her kahveyi yaparsın hepsinin kapsülü satılıyor. starbuck, nespresso markalarında
(40 puan) tarafından
Hımm elektrikli ev aletleri ürünlerinde pek tecrübeli bilgili değilim :/ Çok teşekkür ederim yorumlarınız için araştırıcam :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 370 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde persordinary (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 237 göst.
0 oy
8 cevap 243 göst.
0 oy
14 cevap 300 göst.

Kategoriler

1,441,446 soru