0 oy
218 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,227 puan) tarafından
Arzum okka mı yoksa karaca hatır köz kahve makinesi mi alınmalı mı  kullanan memnun olan var mı

14 Cevaplar

0 oy
(926 puan) tarafından
Arzum okka kullanıyorum memnunum
-Reklam-
0 oy
(1,731 puan) tarafından
Karaca hatır hüps kullanıyorum memnun değilim. Suan arkadaşım yanimda o da arzum okka minio kullanıyor o da memnun değil ☺️☺️☺️ 
0 oy
(1,960 puan) tarafından
Genelde cezve kullanıyorum sadece bilgim mevcut değil 
0 oy
(7,245 puan) tarafından
Arzum okka minio ikili olanı kullanıyorum 
0 oy
(470 puan) tarafından
Karaca barista közde kahve makinesi var bende tek beğenmediğim yönü köpüklü yapmıyor kahveyi dün akşam arkadaşım makina alacağını söyledi bende arzum okka aldırdım kayınvalidem de var kullanıyor köpüklü yapıyor yorumlarında iyiydi
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Karacanin makineleri kahveyi kaynatiyor. Okka al kesinlikle
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Karaca hatır köz kahve 

yeni aldım çok güzel yapıyor köpüklüde oluyor memnunum 
0 oy
(1,812 puan) tarafından
Benim Arzum okka gayet memnunum anneminde karaca hatır oda memnun bı kaç defa annemin makinasında yaptım oda köpüklü güzel yapıyor cnm
0 oy
(135,758 puan) tarafından
arzum okka ama bi kac tane modeli var hangi okkayi dusunuyon
0 oy
(3,682 puan) tarafından
Annemde arzum var güzel kardeşim de arçelik var o daha güzel alacaksan arçelik markasına bak çok güzel yapıyor kahveyi bende ondan almak istiyorum
0 oy
tarafından
Arzum okka kullanıyorum 
(1,227 puan) tarafından
Hangi modelini kullanıyorsun
0 oy
tarafından
Karaca hatır köz kullanıyorum mükemmel geçen annrm dedi bu kahve neden bu kadar lezzetli ya dedi düşün 
0 oy
(959 puan) tarafından
Arzum okka kullanıyorum cok memnunum 
(1,227 puan) tarafından
Hangi modelini kullaniyrsn köpüklü oluyor mu
0 oy
(603 puan) tarafından
Arzum okka minio var bende arada bozuluyor üç gün çalışmıyor sonra bakıyorum gene çalışıyor daha alalı 6 ay olmadı sürekli böyle hiç memnun değilim kahveyi güzel yapıyor ona lafım yok ama durum bu Türk markalarından almam daha 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 70 göst.
26 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kizilaslan (1,902 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 26 göst.
0 oy
11 cevap 2,397 göst.
24 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gri Kedi (2,745 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 247 göst.

411,776 soru

12,395,970 cevap

44,161 kullanıcı

Kategoriler

...