0 oy
259 göst.
Aile kategorisinde (110 puan) tarafından
4 yasında kızım var kardeşi olmadığından yalnız büyüyor ve haliyle dış dünyayla karşılaştığında bocalayan çekinen bazen nasıl davranacağını bilemeyen bir yapıya sahip.Bu sene birçok kez kendisinin her duyduğunu gördüğünü birilerine anlatmaya başladığını fark ettim.Bos boğaz bir görümcem var az önce kıza soruyo ne yaptın ne yedin nereye gittin gibi kızımda aklında ne varsa anlatıyor bu hem yalan soylemesini tetiklemesine hem de ağzında laf durmamasina neden oluyor karşıdakini uyarıyorum ama iş benim kızımda bitiyor kızımı duzeltmem lazım ne kadar terbiyeli yetiştirmeye çalışsam da birşeyler yanlış gidiyor gibi geliyor.Disardan biri bisey sorduğunda evde ne yaptık nereye gittik herşeyi anlatıyor ve ben nasıl düzelteceğim bilmiyorum bunu nasıl düzeltirim yardımcı olur musunuz 

6 Cevaplar

0 oy
(5,350 puan) tarafından
Canim daha cok kucuk boyle seyler icin , 6 yasindan sonra anca idrak eder senin tembihlemeni falan, bu terbiyesizlikle ilgili bi durum degil, sen yinede guzel bi dille anlat tabi ama erken yani
-Reklam-
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Çocuktan al haberi diye boşuna demiyorlar işte canim belli bir dönem böyle gider
(110 puan) tarafından
Aynen öyle birinden gizli bisey yapsak kızım ele veriyor bizi
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Şuan için erken tabi sen sürekli tembihle ama anlamaz yani zamanla oturur 
0 oy
(25,223 puan) tarafından
Evimizde olan şeyler bize özel heryer de herkese anlatılmaz diye konuşma yap
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Anlatsın kuzum sizde onun yanında duymaması gerekn şeyler konuşmayın 

Ben 2 yaşında iken annem babamı dudağından öpüyor demişim bir bayram günü misafirlikte :) kuzenim ile oyun oynuyormuşuz yerde çocuk işte dikkat etmek lazım 
0 oy
tarafından
Daha çok küçük anlamaz ki söylesen de oğlum da öyle biz herşeyi anlatmıyoruz yanın da aklı eriyor artık sizde dikkat edin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 94 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Linkin (18,991 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 257 göst.
11 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Feride.me (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 107 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Emine S (16,989 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 231 göst.
16 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde tirilice (75 puan) tarafından soruldu

406,229 soru

12,179,825 cevap

36,674 kullanıcı

...