Kızlar merhaba
Az önce bir post paylaşmıştım hızlı yazdığım için bazı arkadaşlar anlamamış bazı değil yazanların hiç biri :) neyse ben size tekrar anlatıyorum. Şimdi kızlar 3.5 ay önce ben bir butik açtım ve ben butiğim açtığımda yanımda kuru yemişci bir abi var (55) bana o nevresimci ablaya dikkat etmemi söyledi aynı ürünü getirir vs vs daha sonra kuruyemişcinin yanına çamaşırcı açıldı birde tütüncü esnaf var ve onlar çok samimi bu çamaşırcı benim getirdiğim ürünlerden getirdi bu kuruyemişci neden o adama da yaptıgın yap demiyor, ve yan dükkanlarda ki esnaflar ile mesafeliym. Nevresim satan abla ile biraz daha kafa dengi olduğu için Samimiyim, neyse bu tütüncü esnaf bana dün şey diyor yanda ki abi bu kız ***** mı bunla takılıyor diyor bu ***** kelimesinin samimiyeti nereden gelmiş bilmiyrm, sen bizdensin o nevresimci ile çok takılma çok uyanık dedi tütüncü de benim anlamadığım çamaşırcı da benim aynı ürünleri getiriyor ona ayıp demiyorşar bu nevresimci abla getirmediği halde uyarıyorlar ve burada en küçük olan benm diğerleri ile aram da 10 15 yaş vardır sizce amaçları ne