+1 oy
842 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar oglumda uyarim eksikligi var dedi doktor iki ay bekleyelim dedi sizde evde hol bol ilgilenin  eger gelisme olmazsa  otizim var demek dedi simdi oglum bisey isterken beni elimi tutuyor goturuyor suyun yanina ve agliyor ne istiyirsun dedigimde daha cok agliyor kendisi almaya caliyor  ben parmagimla isaret ediyorum  seni anlayamadim ne istiyorsun diye soruyorum bu sefere kendini yere atip basini yere vurarak daha cok agliyor  ben simdi nasil ogreticem buna  komut almayi da yapmiyor cok cimri hayata elindeki seyi kimseye vermez napicam ben valla aglamaktan baska bisey yapmiyorum kendimi yipratiyorum oglum hic beni takmiyor bile   

2 yasina girecek

24 Cevaplar

0 oy
(19,545 puan) tarafından
Dostum çocuğumla herşeyi konuş. Mesela yemek yaparken ne yaptığını hangi malzemeleri koyduğunu anlat. Oyun hamuru oynayın. Kitap alın bol bol kitap okuyun. Hayvanlı kitaplar var. Onlardan alın. Çocukların hoşuna gidiyor. Akrabalarının yanına gidin. Parka gidin. Herşeyi muhabbet ederek yapın. Kulağı hiç boş kalmasın. Benim.bu konuda tecrübem yok. Ama kendi yaptıklarımı yazıyorum. Ve kontrollerini aksatmayin. Gerekirse başka doktora da gidin. Ne kadar TV telefon tablet izliyordu
tarafından
Yaklasik 7 8 ay maruz kaldi
(19,545 puan) tarafından
Günde kaç saat izliyordu
tarafından
Sabahtan aksama kadar acikti ve reklamlari daha cok izliyordu bide kukuli hangi cizgi film olsa
(19,545 puan) tarafından
İnşallah duzelir
-Reklam-
0 oy
(7,199 puan) tarafından
Benim oglumada uyaran eksikliği dediler 16 aylıkken falan şimdi 20 aylık gelişimi normale döndü çok şükür bol bol ilgilenin aktivite yapın parka çıkartın yasitlariyla biraraya gelmesini sağlayın biz böyle yapa yapa düzeldik
tarafından
Peki sizinki adiyla seslenince bakarmiydi  komut aliyormuydu  bide isaret parmagini kulaniyormuydu   nasil duzeltiniz acaba
(7,199 puan) tarafından
Adıyla seslenince çok nadir bakardi komut almayi da işaret etmeyi de 1 ay önce fln öğrendi
tarafından
Siz mi ogretiniz ogretiyseniz nasil ogretiniz acaba

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 357 göst.
0 oy
3 cevap 212 göst.
20 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 447 göst.
30 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kadriye5 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy