+1 oy
896 göst.
Aile kategorisinde (2,475 puan) tarafından
Tuvalete girdim kizim geldi kapinin onunde agliyo adam kalkip almiyo bile cocugu. Az oncede girdim dislerimi fircalamaya cocuk geldi banyonun icine kadar esime kalk cocugu al diye bagiriyorum adam oralı degil resmen cocugun götü islanmis adamda almis eline cay tv karsisinda keyif yapiyo bide bagiriyo bana kapiyi kitle o zaman diye be ***** bende biliyorum kitlemeyi kitledigim an ciglik cigliga agliyo cocuk adam biblo gibi evde sadece mal gibi oturmaya gelmis bu dunyaya gercekten ben baskalarinin kocalarina imreniyorum onlarda mesaili calisiyor onlarinkide can ama yinede cocuguylada evde ilgileniyolar karisina yardimci oluyolar ben aksama kadar zaten cocuk pesinde kosuyorum aksam olunca gotumun ustune anca oturuyorum telefonu elime aldigim an esim bide demezmi te yine aldin yapistin telefona iyice of of yeminle cok yoruldum artik evin isini birakasim var ev kirleniyo cocukla ilgilenmesem bana ihtiyaci.var of ben ne yapayim 

37 Cevaplar

0 oy
(307 puan) tarafından
Bnmkide öyle bu çocugu tek başıma yapmadım de birazda sen sorumluluğunu al de babalığıyla ilgili bişeler söyle vicdanlıysa zaten kndi içinde mukayese yapar
-Reklam-
0 oy
(9,524 puan) tarafından

Aaa bi bakıyım bende de var ondan :D

0 oy
tarafından
Yalnız değilsin bendede var o cinsten 
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Yapmasaymis o zaman kicini yaymaya cok merakliysa
0 oy
(4,097 puan) tarafından

Bu kdar olmasada bnn Bi alt sürümüde bnde var :)

0 oy
tarafından
Allah yardimcin olsunn baciii
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Çok şükür ya giciktir falan ama söz konusu çocukları oldu mu iki eli kanda olsa aglamalarina izin vermez 
0 oy
(311 puan) tarafından
Valla yeri geldimi iş yapmıyorum yani bide bebem küçük haftaici gelen de yok zaten kocam yoruluyo Allah razı olsun vakit geçiriyor kiziyla ama ben haftaici beklemem ondan haftasonu zaten destek Allah razı olsun ama istemezdim tartışma çıksın iş yapmam bebemle ilgilenirim kocam yorgunsa niye başını sisireyim bı pazarı var zaten 
0 oy
(564 puan) tarafından
Aynısından birde bende var canım. Oğlum tuvalete girerken kapıyı kapattığım an nefesi gidercesine ağlıyor eşim de akşamları sürekli bilgisayar başında oyun oynuyor oturduğu yerden sesleniyor sanki susturcakmışcasına kalkıp almışlığı yok bir kere. Çocuğa bak temizlik yapayım diyorum bırak kalsın der. Üstüne birde hamileyim 17 haftalık bende saldım gerçekten. Tuvalete girerken kapıyı da açık bırakıyorum başka türlü çare bulamadım. Madem almıyor çocuğu katlansın duruma napim
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Maalesef bende de var.. Haftanın altı günü işe gider, yedinci günü anasının yanına gider.. Akşama kadar götünü.n üstüne oturmasına izin vermezler, her işi yaptırırlar.. O da hiç yapmam demez, hepsini yapar.. Bana da vakit ayırmaz her pazar gider.. Bugün evde, sen çocuğa bakarsın ben evi temizlerim dedim.. Benim belim ağrıyor, ben yorgunum, ben azcık uyuyayım dedi gitti yattı.. Ben de çocuğu uyuttum temizlik yapıyorum.. Allah'tan çocuk hergünkü gibi çabuk uyanmadı
0 oy
(485 puan) tarafından
Bizdeki de aynı kulaklarını kapatmışlar dış dunyaya yasiyoLr hayatı vall 
0 oy
(158 puan) tarafından
Şükür benimki öyle değil ama anne olarak cinsiyeti farketmez evlatlarımızı cidden vicdanlı ve hayatın iki kişiye ait olduğunu evde herkesin birbirine yardım etmesi gerektiğini ogreterek buyutmeliyiz.artik bu modeller ölünce yok olmalı 
0 oy
(121 puan) tarafından
Her evde var 1 tane bunlardan canım malesef..
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Valla sinir oldum öyle şey mi olur bende çok iş yapar eşim hayat bu yarım ne olacagimiz belli değil seninki insanı kanser eder Allah korusun 
0 oy
tarafından
Benimkide yapıyor bazen ümüğünü sıkasım gelmiyo değil.
0 oy
(79 puan) tarafından
Okurken sinirlenmemek elde değil
0 oy
(48 puan) tarafından

Benim esim de hiç yardım etmez. Başkalarının eşine imrenme çünkü eşim çok iyi hic sıkıntımız yok diye inanma böyle diyerek dışarıya iyi gözükmeye çalışıyorlar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 220 göst.
22 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Buket masal (2,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 386 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Dnz737373 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 211 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Uh dgshs (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.